drukčiji prioriteti

Naša glumica nasmijala svojim pripremama za mogući lockdown: "Ako već poludim..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marijana Mikulić je istaknula da je stalno u pelenama i dezinficijensu pa je odlučila ovog puta otići na frizuru.

Marijana Mikulić je na Instagramu uz fotografije otkrila da se ona drukčije priprema za moguće nove mjere zbog koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Marijana Mikulić ''oni dani...'' Naša glumica objavila fotografiju bez imalo šminke, pa se zapitala: ''Stručnjaci, postoji naziv za to stanje?''

"Prijeti nam mogući novi lockdown. Sve mame: Treba nabaviti zalihe pelena, hrane, dezinficijensa. Marijana: Ja sam non stop do grla u pelenama, hrani, dezinficijensu. Ja se idem pofarbati. Ako već poludim, da budem barem lijepa", napisala je glumica koja je bila na frizuri. 

Marijana je usto dodala nekoliko emotikona koji plaču od smijeha. Uz frizuru se isticao i glumičin stajling. Obukla je traper minicu, dolčevitu i sako koje je iskombinirala iz čizme do koljena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prijeti nam mogući novi lockdown . SVE MAME: treba nabaviti zalihe pelena, hrane, dezinficijensa.. MARIJANA: ja sam non stop do grla u pelenama, hrani, dezinficijensu. Ja se idem pofarbati. Ako već poludim, da budem barem lijepa 😂😂 . #sohelpusgod #nedajboze #new #lockdown #online #school #jetonecuprezivit #momofthree #boysmom #actress #actresslife #zenamajkaglumica

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

Mikulić je dobila brojne komplimente za svoj izgled dok je dio pratitelja nasmijala. "Prezgodna", "Pametno", "Koja linija! Koja lijepa žena! Koja zgodna žena! Divna si mi", "Bravo, Mare", "Odlično ti stoji", "To je optimizam. Bravo", komentirali su njeni pratitelji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene