Marijana Mikulić je istaknula da je stalno u pelenama i dezinficijensu pa je odlučila ovog puta otići na frizuru.

Galerija


Marijana Mikulić je na Instagramu uz fotografije otkrila da se ona drukčije priprema za moguće nove mjere zbog koronavirusa. 

Vezani članci Marijana i Andrija Mikulić - 1 Počela je škola: Glumica Marijana Mikulić o novom životnom razdoblju svog prvašića i školi pod epidemiološkim mjerama Marijana Mikulić - 8 Teški trenuci domaće glumice: Sin joj završio na hitnoj, a pokušali joj hakirati i profil

"Prijeti nam mogući novi lockdown. Sve mame: Treba nabaviti zalihe pelena, hrane, dezinficijensa. Marijana: Ja sam non stop do grla u pelenama, hrani, dezinficijensu. Ja se idem pofarbati. Ako već poludim, da budem barem lijepa", napisala je glumica koja je bila na frizuri. 

Marijana je usto dodala nekoliko emotikona koji plaču od smijeha. Uz frizuru se isticao i glumičin stajling. Obukla je traper minicu, dolčevitu i sako koje je iskombinirala iz čizme do koljena.

Mikulić je dobila brojne komplimente za svoj izgled dok je dio pratitelja nasmijala. "Prezgodna", "Pametno", "Koja linija! Koja lijepa žena! Koja zgodna žena! Divna si mi", "Bravo, Mare", "Odlično ti stoji", "To je optimizam. Bravo", komentirali su njeni pratitelji.

Mlada televizijska voditeljica preminula sa samo 32 godine: "Nećemo zaboraviti tebe ni tvoje nasmijano lice"