Novopečena baka Marica Kostelić posjetila je Janicu Kostelić i unuka Oskara u zagrebačkom rodilištu.

Galerija


Majka Janice Kostelić, Marica, posjetila je jutros svoju kćer i  tek rođenog unuka Oskara u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Nešto kasnije u rodilište su stigli i Janičin brat Ivica Kostelić sa suprugom Elin koja je šogorici ponijela buket cvijeća. 

Vezani članci Cjepivo u bolnici (Foto: Dnevnik.hr) Petero oboljelih od ospica u Zagrebu, jedan pacijent nije bio cijepljen u dječjoj dobi Doktorice, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Liječnici skupili više od 700 sati prekovremenog rada: Osmero šefova u KBC-u Osijek proglašeno krivima zbog viška sati

Ozbiljna izraza lica Marica je pošla pogledati kćer i unuka, koji je na svijet došao 1. siječnja. Nešto kasnije u rodilište su stigli i Janičin brat Ivica Kostelić sa suprugom Elin koja je šogorici ponijela buket cvijeća.

Cijela obitelj je presretna, a Ivica Kostelić sestri je na rođenju djeteta čestitao emotivnom objavom i nije skrivao koliko je ponosan.

Podsjećamo, vijest o Janičinoj trudnoći objavljena je krajem listopada prošle godine, a Oskar je rođen tek nekoliko dana prije majčina 37. rođendana.

Opet u svom filmu: Skinuo majicu i pokazao impresivne mišiće u 48. godini

Karizmatični glumac i njegova 31 godinu mlađa supruga potvrdili da čekaju prvo dijete: "Najsretnija nova godina"

Evo kako započeti jutro i biti uspješan poput najslavnijih faca današnjice