36-godišnja bivša skijašica Janica Kostelić, u 2019. godinu ušla je kao majka.

Galerija


Ivica Kostelić čestitao je sestri na rođenju prvog djeteta.

Vezani članci Ivica i Elin Kostelić Kostelići pokazali blizanke, skijaš u preslatkom videu koji topi srca otkrio kako se zabavlja s kćerkicama Slika nije dostupna HALJINICA OTKRILA Ivica i Elin Kostelić čekaju drugo dijete!

36-godišnja bivša skijašica i državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport, Janica Kostelić, u 2019. godinu ušla je kao majka.

Janica je jutros u zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila sina, a to je njezino prvo dijete. Podsjetimo, krajem listopada 2018. godine saznalo se kako će bivša sportašica postati majka, a brzo se i saznalo kako će se sinčić zvati Oskar. Bebica je stigla nekoliko dana prije njezinog 37. rođendana, 5. siječnja.

A u vezi sretnih vijesti sada se oglasio i Janičin brat Ivica i to na Facebooku. Ivica je tamo podijelio njezinu fotografiju s medaljom preko koje je napisao "Bravo, mama!" U heštegovima je sestru nazvao "supermamom", a sebe "ponosnim ujakom".

"Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze. Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru", otkrila je Janica ranije za Story.

Naime, Ivica Kostelić sa suprugom Elin ima dva sina. Par se vjenčao 2014. godine nakon dugogodišnje veze, a iste je godine stigao sin Ivan. U ljeto 2016. godine stigao je i sinčić Leon. Elin je bivša skijašica, pa odlično razumije svog supruga zbog kojeg se preselila u Hrvatsku s dalekog Islanda. 

Fatalna ljubav: Nataša Janjić objavila prvu fotografiju s tajnog vjenčanja

Zbog ovog natpisa na majici javnost je uvjerena kako domaći par očekuje drugo dijete

Severina poslala snažnu poruku s Maldiva: "Ne dozvolite da vama vladaju ljudi, novac i prošlost"