Najuspješnija hrvatska skijašica danas je rodila sinčića.

Galerija


Najuspješnija hrvatska skijašica danas je rodila sinčića.

Vezani članci Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić objavila prvu fotografiju sa sinčićem Oskarom: "Mali čovječuljak u šetnji" Janica Kostelić (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Evo što je poručila Janica Kostelić u svojoj prvoj javnoj objavi od rođenja sinčića

Naša najuspješnija i najpoznatija skijašica te državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport Janica Kostelić u 2019. godinu ušla je kao majka. 

Vijest je eksluzivno potvrđena za Story od izvora bliskog obitelji, a kako se doznaje, Janica je rodila prije nešto više od sat vremena u zagrebačkoj Petrovoj bolnici carskim rezom.

Podsjetimo, krajem listopada saznalo se kako će 36-godišnja bivša sportašica postati majka, a brzo se i saznalo kako će se sinčić zvati Oskar. Bebica je stigla nekoliko dana prije njezinog rođendana 5. siječnja.

"Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze. Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru", otkrila je Janica i ranije za Story.

Čestitamo novopečenoj mami!

Seve i Franka na plaži, neke radno: Gdje su i s kim poznate Hrvatice dočekale 2019. godinu?

Zavodnik koji je godinama skrivao seksualnu orijentaciju s partnerom dobio kćerkicu Luciju

10 zvjezdanih parova koje nismo mogli zamisliti zajedno, a oni danas ne mogu jedno bez drugog