Janica Kostelić očekuje svoje prvo dijete.

Galerija


Državna tajnica Srednišnjeg ureda za šport i najuspješnija hrvatska sportašica Janica Kostelić, očekuje prvo dijete, piše Jutarnji list koji neslužbeno doznaje da bi trebala roditi sina početkom 2019. godine.

Vezani članci Ivica i Elin Kostelić (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Domaći sportski par s ljubavnom pričom kao iz bajke otkrio da im nakon dva sina stižu - blizanke Frano Ridjan i supruga Lea (Foto: Privatne fotografije) U obitelj voditelja "Supertalenta" stiže prinova: "Odlično podnosim trudnoću, a i gospođa se dobro drži"

Janica će tako dobiti najljepši poklon za svoj 37. rođendan, a njoj bliski ljudi kažu da je presretna i da se silno veseli što će postati majkom, prenosi Jutarnji list.

Janica obožava djecu, a često čuva nećake, sinove svog brata Ivice. U jednom je intervjuu na pitanje što je za nju smisao života, odgovorila "imati djecu".

Janica Kostelić (Foto: PIXSELL)
Janica Kostelić (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Podsjećamo, Janica Kostelić je bivša alpska skijašica. S osvojene četiri olimpijske zlatne medalje i dvije srebrne, Janica Kostelić je najuspješnija alpska skijašica u povijesti Zimskih olimpijskih igara.

19. travnja 2007. godine, Janica je objavila, da se definitivno povlači iz skijanja, a kao glavni razlog navela je brojne probleme s ozljedama koje je imala u skijaškoj karijeri.

Janica Kostelić (Foto: PIXSELL)
Janica Kostelić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

U trinaestoj vladi Republike Hrvatske obnašala je dužnost pomoćnice ministra, a nakon što je odobrenjem predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića osnovan Središnji državni ured za šport, Janica je prije dvije godine imenovana prvom državnom tajnicom odbora za sport napustivši doministarsko mjesto.

Janica Kostelić (Foto: PIXSELL)
Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL