Janica Kostelić očekuje svoje prvo dijete.

Galerija


Državna tajnica Srednišnjeg ureda za šport i najuspješnija hrvatska sportašica Janica Kostelić, očekuje prvo dijete, piše Jutarnji list koji neslužbeno doznaje da bi trebala roditi sina početkom 2019. godine.

Vezani članci George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Šuškalo se da on ima vanbračno dijete i da se rastaju, a sada im stižu još jedni blizanci? Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Bio je zakleti neženja, a onda je iznenada vjenčao 21 godinu mlađu ljepoticu koja sada čeka bebu

Janica će tako dobiti najljepši poklon za svoj 37. rođendan, a njoj bliski ljudi kažu da je presretna i da se silno veseli što će postati majkom, prenosi Jutarnji list.

Janica obožava djecu, a često čuva nećake, sinove svog brata Ivice. U jednom je intervjuu na pitanje što je za nju smisao života, odgovorila "imati djecu".

Janica Kostelić (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL)
Janica Kostelić (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL)

Podsjećamo, Janica Kostelić je bivša alpska skijašica. S osvojene četiri olimpijske zlatne medalje i dvije srebrne, Janica Kostelić je najuspješnija alpska skijašica u povijesti Zimskih olimpijskih igara.

19. travnja 2007. godine, Janica je objavila, da se definitivno povlači iz skijanja, a kao glavni razlog navela je brojne probleme s ozljedama koje je imala u skijaškoj karijeri.

Janica Kostelić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)
Janica Kostelić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

U trinaestoj vladi Republike Hrvatske obnašala je dužnost pomoćnice ministra, a nakon što je odobrenjem predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića osnovan Središnji državni ured za šport, Janica je prije dvije godine imenovana prvom državnom tajnicom odbora za sport napustivši doministarsko mjesto.

Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Janica Kostelić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)