Manekenku Winnie Harlow fotografi su ovih dana uhvatili u jednom od oskudnijih izdanja.

Galerija


Manekenka najneobičnijeg izgleda na svijetu, 26-godišnja Winnie Harlow, poznata je po razgolićenim izdanjima s kojima nema problema, a to je dokazala i posljednjim izlaskom sa svojim dečkom Kyleom Kuzmom, 25-godišnjim košarkašem LA Lakesra.

Vezani članci Vanessa Hudgens i Kyle Kuzma Mlada glumica ostavila dečka nakon 9 godina, a nekoliko dana kasnije viđena s novim na večeri Winnie Harlow Maleni trokutići bikinija jedva su obuzdali obline najneobičnije ljepotice svijeta od koje zastaje dah

Winnie i Kyle držali su se za ruke dok su išli na košarkaški tulum u Los Angelesu, a svu je pažnju ukrala odjevna kombinacija lijepe manekenke. Pojavila se u minijaturnom bijelom topu koji je malo toga ostavio mašti, a prošetala je bez grudnjaka te pokazala svu raskoš svojih oblina. Upečatljivog je stila bio i Kyle, koji se na tulumu svoga kluba pojavio u satenskoj košulji s leopard-uzorkom koju je raskopčao te plavim hlačama.

Winnie i Kyle zajedno su od travnja ove godine, no pandemija koronavirusa ih je na neko vrijeme razdvojila. S obzirom na to da je završio dio NBA sezone, igračima su treneri dopustili druženje s djevojkama, što je ovaj slavni par jedva dočekao.

Winnie Harlow, čije je pravo ime Chantelle Brown-Young, danas je uspješna manekenka, a javnost ju je upoznala još 2014. godine u showu ''America's Next Top Model''.

Danas joj poslovne ponude pljušte sa svih strana, no u početku nije bilo baš tako. Jedan od razloga bio je i taj što Winnie boluje od vitiliga, stanja koje uzrokuje depigmentaciju na dijelovima kože. Naime, koža gubi melanin, pigment koji određuje boju kože, kose i očiju. Javlja se kada stanice koje proizvode melanin umru ili više ne proizvode melanin, što uzrokuje pojavu bijelih mrlja nepravilnog oblika na koži.

Unatoč tome što joj je gotovo cijelo tijelo prekriveno bijelim mrljama, ova 26-godišnja djevojka itekako zrači samopouzdanjem i zbog toga je uzor brojnim djevojkama, a može se pohvaliti i titulom anđelice Victoria's Secreta.

Život pun tragedija i poniženja: Suprug je kriv za njezine gole, sramotne fotografije koje su obišle svijet