Uzor ženama diljem svijeta

Ovoj neobičnoj ljepotici poslovne ponude danas pljušte sa svih strana, no u početku nije bilo baš tako

Winnie Harlow (Foto: Getty Images) Winnie Harlow (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Winnie Harlow (Foto: Getty Images) Winnie Harlow (Foto: Instagram) Winnie Harlow (Foto: profimedia) Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Winnie Harlow (Foto: Instagram) +0 Winnie Harlow (Foto: Instagram) Galerija

Manekenku Winnie Harlow fotografi su ovih dana uhvatili u jednom od oskudnijih izdanja.

Manekenka najneobičnijeg izgleda na svijetu, 26-godišnja Winnie Harlow, poznata je po razgolićenim izdanjima s kojima nema problema, a to je dokazala i posljednjim izlaskom sa svojim dečkom Kyleom Kuzmom, 25-godišnjim košarkašem LA Lakesra.

Pogledaj i ovo showbuzz Svašta smo vidjeli Modni gafovi koji se neće tako brzo zaboraviti: Koja poznata dama ne voli grudnjak, a koja je nosila tijesan badić?

Winnie i Kyle držali su se za ruke dok su išli na košarkaški tulum u Los Angelesu, a svu je pažnju ukrala odjevna kombinacija lijepe manekenke. Pojavila se u minijaturnom bijelom topu koji je malo toga ostavio mašti, a prošetala je bez grudnjaka te pokazala svu raskoš svojih oblina. Upečatljivog je stila bio i Kyle, koji se na tulumu svoga kluba pojavio u satenskoj košulji s leopard-uzorkom koju je raskopčao te plavim hlačama.

Winnie i Kyle zajedno su od travnja ove godine, no pandemija koronavirusa ih je na neko vrijeme razdvojila. S obzirom na to da je završio dio NBA sezone, igračima su treneri dopustili druženje s djevojkama, što je ovaj slavni par jedva dočekao.

Winnie Harlow, čije je pravo ime Chantelle Brown-Young, danas je uspješna manekenka, a javnost ju je upoznala još 2014. godine u showu ''America's Next Top Model''.

Danas joj poslovne ponude pljušte sa svih strana, no u početku nije bilo baš tako. Jedan od razloga bio je i taj što Winnie boluje od vitiliga, stanja koje uzrokuje depigmentaciju na dijelovima kože. Naime, koža gubi melanin, pigment koji određuje boju kože, kose i očiju. Javlja se kada stanice koje proizvode melanin umru ili više ne proizvode melanin, što uzrokuje pojavu bijelih mrlja nepravilnog oblika na koži.

Unatoč tome što joj je gotovo cijelo tijelo prekriveno bijelim mrljama, ova 26-godišnja djevojka itekako zrači samopouzdanjem i zbog toga je uzor brojnim djevojkama, a može se pohvaliti i titulom anđelice Victoria's Secreta.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jackie Kennedy (Foto: AFP) Jackie Kennedy i Aristotel Onassis (Foto: AFP) Jackie Kennedy i Aristotel Onassis (Foto: AFP) Jackie Kennedy (Foto: AFP) +4 Jackie Kennedy (Foto: AFP) Zanimljivosti Život pun tragedija i poniženja: Suprug je kriv za njezine gole, sramotne fotografije koje su obišle svijet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene