Winnie Harlow pokazala je bradavice u prozirnom bikiniju.

Galerija


Manekenka najneobičnijeg izgleda na svijetu i anđelica Victoria's Secret 25-godišnja Winnie Harlow nikada nije imala problema s pokazivanjem svojih oblina i razgolićenog tijela, no ovaj je put  svojom najnovijom objavom na društvenim mrežama nadmašila samu sebe.

Vezani članci Winnie Harlow Ovoj neobičnoj ljepotici poslovne ponude danas pljušte sa svih strana, no u početku nije bilo baš tako Cure u bikinijima Još uvijek nisu spremne oprostiti se od bikinija, na opće veselje korisnika društvenih mreža

Naime, Winnie je objavila crno-bijeli video u kojem pozira u bikiniju koji se savršeno stopio s njezinom kožom pa se čini kao da ga ni nema i ispod čijeg se gornjeg dijela jasno naziru bradavice. Ona s tim nema apsolutno nikakvih problema, no ima itekako visoku razinu samopouzdanja.

"Voljela bih imati tvoje samopouzdanje. Prošle godine mi je dijagnosticirano isto ovakvo stanje", "Kakvo tijelo", "Ponosim se tobom", "Tako si prekrasna", "Ovo je preslatko", "Divna kao i uvijek", složili su se u komentarima njezini obožavatelji. 

U tome se vjerojatno slaže i košarkaš Kyle Kuzma s kojim je Winne u vezi od travnja, a s kojim je ovih dana snimljena u izlasku, kada joj je obline jedva obuzdao majušni top.

Winnie Harlow, čije je pravo ime Chantelle Brown-Young, danas je uspješan model, a javnost ju je upoznala još 2014. godine u showu ''America's Next Top Model''.
Danas joj brojne poslovne ponude pljušte sa svih strana, no u početku nije bilo tako. Jedan od razloga bio je i taj što Winnie boluje od vitiliga, stanja koje uzrokuje depigmentaciju na dijelovima kože. Naime, koža gubi melanin, pigment koji određuje boju kože, kose i očiju. Javlja se kada stanice koje proizvode melanin umru ili više ne proizvode melanin, što uzrokuje pojavu bijelih mrlja nepravilnog oblika na koži.

No unatoč tome što joj je gotovo cijelo tijelo prekirveno bijelim mrljama, ova 25-godišnja djevojka itekako zrači samopouzdanjem i zbog toga je uzor brojnim djevojkama, a može se pohvaliti i titulom Victoria's Secret anđelice.

Iza ove se maske krije najzgodniji slavni tata, mislimo da se dame neće buniti protiv tog izbora