Ostvarila svoj san

Neobična ljepotica, koja je zbog životne priče uzor ženama diljem svijeta, plijenila pažnju na plaži

Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Winnie Harlow (Foto: profimedia) Winnie Harlow (Foto: profimedia) +0 Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Galerija

Winnie Harlow na Instagramu prati gotovo šest milijuna obožavatelja, a zbog upornosti i snova koje je slijedila i nije odustala uzor je brojnim ženama diljem svijeta.

Winnie Harlow, čije je pravo ime Chantelle Brown-Young, danas je uspješan model, a javnost ju je upoznala još 2014. godine u showu ''America's Next Top Model''.

Pogledaj i ovo Winnie Harlow (Foto: Getty Images) Uzor ženama diljem svijeta Ovoj neobičnoj ljepotici poslovne ponude danas pljušte sa svih strana, no u početku nije bilo baš tako

Danas joj brojne poslovne ponude pljušte sa svih strana, no u početku nije bilo tako. Jedan od razloga bio je i taj što Winnie boluje od vitiliga, stanja koje uzrokuje depigmentaciju na dijelovima kože. Naime, koža gubi melanin, pigment koji određuje boju kože, kose i očiju. Javlja se kada stanice koje proizvode melanin umru ili više ne proizvode melanin, što uzrokuje pojavu bijelih mrlja nepravilnog oblika na koži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bae watch 👀💙 @thesetaimiamibeach

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

No unatoč tome što joj je gotovo cijelo tijelo prekirveno bijelim mrljama, ova 24-godišnja djevojka itekako zrači samopouzdanjem i zbog toga je uzor brojnim djevojkama.

Winnie na Instagramu prati gotovo šest milijuna obožavatelja, a otkako je više u centru pažnje javnosti, nikad nije skrivala da joj je odrastanje zbog neobičnog izgleda njezina tijela bilo teško. Priznala je jednom prilikom da se gotovo svakodnevno suočavala s pogrdnim nadimcima i komentarima.

''Želim dokazati da osoba može slijediti svoje snove usprkos 'manama' i 'smetnjama''', moto je kojim se danas vodi.

Prošle godine uspjela je ostavriti i veliku životnu želju. Nosila je reviju prestižnog modnog brenda Victoria's Secret. Tada je emotivnom porukom zahvalila svima na podršci i poručila kako je u redu biti drukčiji te da će se zauvijek boriti da što više žena stekne samopouzdanje.

Njezini su uzori Naomi Campbell i Tyra Banks, čiji je show zapravo i bio njezina prekretnica za ulazak u svijet modelinga.

Ovih dana Winnie je pažnju plijenila u Miamiju, gdje je na plaži uživala u društvu kolegica i prijateljica Danielle Herrington i Jasmine Sanders.

Winnie je ovih dana izmijenila ružičasti i plavi kupaći kostim, a fotografi su spomenutu ekipu slijedili u stopu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Poljubac Kristen Stewart i Diane Kruger (Foto: Profimedia) Poljubac Kristen Stewart i Diane Kruger (Foto: Profimedia) Poljubac Kristen Stewart i Diane Kruger (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: AFP) +6 Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Celebrity Slavne dame podigle prašinu: izmijenile strastvene poljupce u vrućim scenama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene