Maja Šuput u prosincu je posjetila Dubai sa suprugom Nenadom Tatarinovom, a na Instagramu sada svakodnevno dijeli doživljaje s putovanja te fotografije na kojima pozira u badićima.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput (41) na Instagramu već danima objavljuje fotografije s odmora u Dubaiju, na koji je u prosincu otišla sa suprugom Nenadom Tatarinovom (38). Na društvenim je mrežama već u nekoliko navrata podijelila fotke u badićima na kojima je ponosno pokazala trudnički trbuh, a naša pjevačica zaista blista i trudnoća joj očito paše.

Vezani članci Nenad Tatarinov Šuput nadzire muža u zadnjim pripremama pred dolazak sina, sve je snimila, a smijeha nije falilo! Maja Šuput Neumorna Maja Šuput vratila se u teretanu mjesec dana prije poroda, objavila je i fotografije treninga

"Raj", napisala je Šuput u opisu fotke na kojoj pozira u bijelom badiću na pješčanoj plaži. Pozirala je i u dugačkoj bijeloj lepršavoj haljini sa šeširom na glavi, a stilski joj se prilagodio i suprug Nenad, koji je na sebi imao bijelu košulju.

Nakon Dubaija Maja je početkom godine posjetila i Italiju te je još jednom potvrdila da je neumorna čak i u trudnoći. Pjevačica bi trebala roditi na proljeće, a otkrila je da nosi dječaka.

Pratitelji je redovito obasipaju komplimentima te joj ističu da zaista blista.

U intervjuu za IN magazin Maja je progovorila i o imenu za sina te je otkrila je li sklonija domaćim ili stranim imenima. "Strana imena. To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo prezime razvaliti neko moćno ime", rekla je pjevačica.

Kad ženu koja je milijune zaradila na svom izgledu uhvate u kućnom izdanju, onda to ovako izgleda

Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici