Maja Šuput ne prestaje objavljivati fotografije s putovanja u Dubai, koji je posjetila sa suprugom Nenadom Tatarinovom, a čini se kako je najnovijima zasjenila sva prijašnja trudnička izdanja.

Galerija


Maja Šuput na Instagramu s malim zakašnjenjem objavljuje fotografije s posljednjeg putovanja na koje su ona i suprug Nenad Tatarinov zapravo otišli udvoje, a za destinaciju su odabrali Dubai, koji su posjetili u prosincu prošle godine.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput u uskoj haljini s prorezima dočekala novu godinu i pokazala sve veći trudnički trbuh Maja Šuput Maja Šuput na Instagramu otkrila spol bebe koju čeka, objavila i video u kojem je priredila pravi show!

Maja tako ovih dana s tisućama svojih obožavatelja dijeli fotografije, a većini su najzanimljivije one na kojima pozira u badićima. Tako se na jednima od posljednjih šeće pješčanom plažom u bikiniju leopard-uzorka koji je naravno naglasio trudnički trbuh.

"Kako lijepa trudnica", "Divna si", "Tvoja najljepša fotka", "Kraljica", Top, najljepša si", dio je komplimenata koje je dobila u komentarima.

Maja je dosad objavila nekoliko fotografija u badićima, ali čini se kako su ove nadmašile sve prijašnje.

Naš miljenik žena nakon dugo vremena pokazao djevojku u koju je zaljubljen još od srednje, a priznao je i što jedva čeka

Od ovog zgodnog glumca sa slike ostala je samo sjena, evo kako danas izgleda čovjek koji je nestao u danima najveće slave