Nadmašila samu sebe

Još jedno trudničko izdanje Maje Šuput s plaže u Dubaiju, novi niz fotografija zasjenio je sve ostale

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput ne prestaje objavljivati fotografije s putovanja u Dubai, koji je posjetila sa suprugom Nenadom Tatarinovom, a čini se kako je najnovijima zasjenila sva prijašnja trudnička izdanja.

Maja Šuput na Instagramu s malim zakašnjenjem objavljuje fotografije s posljednjeg putovanja na koje su ona i suprug Nenad Tatarinov zapravo otišli udvoje, a za destinaciju su odabrali Dubai, koji su posjetili u prosincu prošle godine.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Maja tako ovih dana s tisućama svojih obožavatelja dijeli fotografije, a većini su najzanimljivije one na kojima pozira u badićima. Tako se na jednima od posljednjih šeće pješčanom plažom u bikiniju leopard-uzorka koji je naravno naglasio trudnički trbuh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Kako lijepa trudnica", "Divna si", "Tvoja najljepša fotka", "Kraljica", Top, najljepša si", dio je komplimenata koje je dobila u komentarima.

Maja je dosad objavila nekoliko fotografija u badićima, ali čini se kako su ove nadmašile sve prijašnje.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Frano Ridjan TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Greatest Showman Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) +0 Fabijan Pavao Medvešek Celebrity Naš miljenik žena nakon dugo vremena pokazao djevojku u koju je zaljubljen još od srednje, a priznao je i što jedva čeka

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) +9 Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Preporuke Od ovog zgodnog glumca sa slike ostala je samo sjena, evo kako danas izgleda čovjek koji je nestao u danima najveće slave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene