Maja Šuput se u showu "Tvoje lice zvuči poznato" pojavila s dosad neviđenim dekolteom i sve ostavila bez teksta.

Galerija


U četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato", pala je oklada između voditeljice Maje Šuput i članice žirija Indira Levak i to hoće li se u sljedećoj emisiji Maja uspjeti pojaviti u izazovnijem izdanju od Indire, a očigledno joj je to pošlo za rukom bez problema. 

Vezani članci Maja Šuput Njemu nije odoljela ni Maja Šuput, pogledajte zašto je Indira morala zaustaviti očijukanje: ''Dosta je bilo!'' Marko Grubnić, Nives Celzijus Anketa: Grubnić svaki tjedan iznenađuje transformacijama svojih kolegica, za koju je ovoga puta odabrao najbolje?

Maja je tako prihvatila Indirin izazov i pokrenula pravu borbu dekoltea i pojavila se u haljini dubokog dekoltea s kakvim je dosad još nismo imali prilike vidjeti, i s kojeg nije tako lako skinuti pogled.

"Čekaj, ti si stvarno prihvatila Indirin izazov od prošlog puta? Jel može dublje, jel može niže?", pitao je Frano Maju na početku emisije.

"Zar si ti mislio da ću ja odustati, pa je l' tebi išta sveto", odgovorila mu je Maja.

Podsjetimo, Indira je u četvrtoj emisiji odabrala poprilično hrabru kreaciju trendi pepita uzorka, ispod koje nije odjenula grudnjak pa se njezin bujni dekolte našao u prvom planu i svima zapeo za oči. Nakon toga je izazvala Maju da ju pokuša nadmašiti.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.