Zar je tko sumnjao?

Borbu dekoltea Šuput je ozbiljno shvatila: Pogledajte Majino izazovno izdanje, je li nadmašila kolegicu Indiru?

Maja Šuput i Frano Ridjan - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan - 4 Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 3 +0 Indira Levak - 3 Galerija

Maja Šuput se u showu "Tvoje lice zvuči poznato" pojavila s dosad neviđenim dekolteom i sve ostavila bez teksta.

U četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato", pala je oklada između voditeljice Maje Šuput i članice žirija Indira Levak i to hoće li se u sljedećoj emisiji Maja uspjeti pojaviti u izazovnijem izdanju od Indire, a očigledno joj je to pošlo za rukom bez problema. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malo voditeljica se moze pohvaliti da ce veceras voditi Eurosong 🎤🎬🙋‍♀️Ok, postenije je reci da pjevacica vodi eurovizijsko izdanje @tlzphr ali meni vam je to isto🤷‍♀️ Um , frizura, sminka i dekolte spremni ... Gledamo se veceras na @novatv_ 🤩🤩

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pogledaj i ovo Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP "ovo je bilo teško" Emotivan trenutak u našem hit-showu zbog legendarnog pjevača koji više nije s nama, suze su potekle same od sebe!

Maja je tako prihvatila Indirin izazov i pokrenula pravu borbu dekoltea i pojavila se u haljini dubokog dekoltea s kakvim je dosad još nismo imali prilike vidjeti, i s kojeg nije tako lako skinuti pogled.

"Čekaj, ti si stvarno prihvatila Indirin izazov od prošlog puta? Jel može dublje, jel može niže?", pitao je Frano Maju na početku emisije.

"Zar si ti mislio da ću ja odustati, pa je l' tebi išta sveto", odgovorila mu je Maja.

Podsjetimo, Indira je u četvrtoj emisiji odabrala poprilično hrabru kreaciju trendi pepita uzorka, ispod koje nije odjenula grudnjak pa se njezin bujni dekolte našao u prvom planu i svima zapeo za oči. Nakon toga je izazvala Maju da ju pokuša nadmašiti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dame i gospodo, dobro dosli na Eurosong powered by @tlzphr 🎬🎬

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene