Maja Šuput često dijeli na Instagramu fotografije s odmora u kojem uživa s mužem Nenadom Tatarinovom i sinom Bloomom.

Galerija


Maja Šuput od prošlog tjedna uživa u odmoru u Turskoj s mužem Nenadom Tatarinovom i njihovim sinom Bloomom

Vezani članci Maja Šuput Šuput odala njen najdraži prizor sinčića Blooma kojem svi tepaju da je preslatka beba, slažu se da je u jednom na mamu Maja Šuput i Nenad Tatarinov Preslatki prizori sa Straduna: Obiteljska šetnja Maje i Nenada s malenim Bloomom teško je ikome mogla promaknuti

Pjevačica često dijeli fotografije na Instagramu, a na najnovijoj je pozirala u društvu svog sinčića. "Život na plaži", napisala je držeći Blooma u naručju. 

Majin sinčić raznježio je njezine pratitelje. "Premedeni bebač", "Predivni i mama i sin", "Najslađi sam dječak na svijetu", "Med", "Ajme", "Preslatki ste oboje", komentirali su. Fotografiju možete pogledati ovdje. 

Maja je prije toga pozirala u plićaku u neobičnom, jednodijelnom badiću s volanima i prorezom ispod grudi i oči je sakrila ispod sunčanih naočala. Taj je kupaći kostim pokazala i tijekom jednog ljetovanja u Hrvatskoj. 

Šuput je oduševila pratitelje svojom objavom. "Kostim čudo", "Sviđa mi se tvoj badić", "Izgledaš predivno", "Ovaj badić je nešto najljepše u tvom ormaru!", "Prelijepa si", "Wow", komentirali su. 

Pjevačica je osvojila simpatije obožavatelja i ranijom fotografijom na kojoj je pozirala sa sinčićem Bloom sjedeći u pijesku, ali i objavom na ležaljci s mužem Nenadom. 

"Tko bi mi se pridružio?" upitala je pokraj slika, a na jednoj su jeli sladoled. 

Inače, Maja se prije nekoliko dana pohvalila da je odlazak u Tursku prvo međunarodno putovanje za njezina sina Blooma, kojeg je rodila u ožujku. 

Snimila je ono što se većina žena boji pokazati i poslala jasnu poruku svim dušebrižnicima: "Zahvalna sam na ovom tijelu"

Često je kritiziraju zbog fotošopa, ali njezine najnovije paparazzo fotke ušutkale su i one najoštrije kritičare