Maja Šuput i Nenad Tatarinov odveli su svog sina Blooma na prvo međunarodno putovanje, a pjevačica se tim trenutkom pohvalila na svom profilu na Instagramu.

Galerija


Maja Šuput na Instagramu je svojim obožavateljima otkrila kako se zajedno sa svojom malenom obitelji otputila na daleko putovanje, odnosno na prvi Bloomov međunarodni let.

Vezani članci Maja Šuput Šuput odala njen najdraži prizor sinčića Blooma kojem svi tepaju da je preslatka beba, slažu se da je u jednom na mamu Maja Šuput i Nenad Tatarinov Preslatki prizori sa Straduna: Obiteljska šetnja Maje i Nenada s malenim Bloomom teško je ikome mogla promaknuti

"Baš kao nekad, samo puno, puno bolje. Bloom na svom prvom internacionalnom letu", napisala je Maja uz fotografiju iz aviona koju je objavila, no konačnu destinaciju zasad nije otkrila. 

"Divno je vidjeti s kakvom lakoćom prihvaćate i živite život", "Luckasta baš kao nekad", "Uživajte i lijep provod", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Maja u posljednje vrijeme dobiva same komplimente na račun izgleda i linije koju je vratila brzo nakon poroda bez problema, a nedavno je priznala kako se tijekom trudnoće udebljala 12 kilograma i kako je to sve otišlo u trbuh. 

Pratiteljima je otkrila i da trenira tri puta tjedno po sat vremena, što se itekako vidi na njezinoj figuri tri mjeseca od poroda, a zatim je na Instagramu objavila novu fotografiju u badiću.

Pamtimo ju kao slatku djevojčicu iz kontroverznih spotova, a danas već spremno pozira u korzetima i vrućim hlačicama

Uvukla se u tangice za druženje s misterioznim muškarcem, a onda je iznenadila sve u haljini na crvenom tepihu