Za pamćenje

Šuput podijelila dio luksuza u kojem uživa u omiljenom odmaralištu, a maleni je Bloom već dobio preslatke poklone

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput i Nenad Tatarinov poveli su sina Blooma na prvi odmor u Tursku i to na jedno od omiljenih Majinih destinacija.

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov otputovali su na prvi odmor izvan Hrvatske na kojem im društvo pravi i sin Bloom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Nakon što se pohvalila na Instagramu da je došlo vrijeme za Bloomov prvi međunarodni let, Maja je otkrila da je njihova konačna destinacija Turska, točnije luksuzno hotelsko odmaralište D Maris Bay, inače jedno od njezinih omiljenih što je i sama priznala.

Na profilu na Instagramu pokazala je svojim obožavateljima kako uživaju i koliko je maleni Bloom sretan na dalekoj lokaciji, pokazala je i zavidnu liniju u badiću te djelić izlaska na večeru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

A Maja je otkrila da Bloomu ne mogu odoljeti ni van Hrvatske pa je već od lokalnog stanovništva na poklon dobio njihovu tradicionalnu narukvicu.

"Preslatko, uživajte", "Bravo Majuška", "Najdraže mjesto, uživajte", "Predivne slike", "Savršena", "Divota", neki su od komentara koje je dobila od obožavatelja.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) +2 Diletta Leotta (Foto: Instagram) Zanimljivosti Mislili su da im je ljubav samo trik i povezivali ju s Ibrahimovićem, ali ovi strastveni prizori ipak govore nešto drugačije

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Celebrity Ukrotila je jednog od najpoželjnijih muškaraca, a sada se pohvalila da zajedno ljetuju u Hrvatskoj: "Najbolje iskustvo u životu!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene