Maja Šuput objavila je fotografiju sa sinom Bloomom na kojoj se nalaze na plaži.

Galerija


Maja Šuput pozirala je sa svojim sinčićem Bloomom i odala destinaciju na kojoj se nalazi s njime i svojim mužem Nenadom Tatarinovom

"Uspomena za prvi doticaj s pijeskom", napisala je pjevačica uz preslatku fotografiju na kojoj u badiću sjedi na plaži u Turskoj. Maja je na slici okrenuta leđima te drži Blooma na ramenu dok on sa sunčanim naočalama na očima i razbarušenom kosom gleda u daljinu. 

Prizor koji je Šuput podijelila na Instagramu raznježio je sve redom. "Šećerko", komentirala je modna dizajnerica Matija Vuica, dok je Iva Šarić ostavila niz zaljubljenih emotikona. 

Šuput se pohvalila novom Bloomovom avanturom i važnim trenutkom za pamćenje: "Baš kao nekad, samo puno bolje"

"Isti ti, Majo", "Preslatka slika. Ajme", "Šećer mili", "Presladak", "Divan!", "Koji frajer", "Frajer od malih nogu", "Maneken pravi", "Kao šef", "Ajme, kako je meden", "Slatkić mali", "Prekrasni ste", napisali su Majini pratitelji. Fotografiju pogledajte ovdje.

Inače, Šuput je dan ranije otkrila da ona i muž Nenad svoga sina Blooma vode na prvo međunarodno putovanje. "Baš kao nekad, samo puno, puno bolje. Bloom na svom prvom internacionalnom letu", istaknula je. 

Priredili su strastveni show, nisu ih omeli ni problemi s njezinom haljinom u kojoj je otkrila intimno područje

Influencerica poginula dok je pokušavala snimiti savršenu fotografiju na litici, nije prva osoba koja je tamo stradala