Koji kostim je bolji?

Fotke Majinog zamaskiranog Blooma osvojile Instagram: ''Ukrast ću ga od tebe koliko mi je medeni!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput objavila je na Instagramu fotografije Bloomovih prvih kostima za maškare, a sve je to podijelila sa svojim obožavateljima.

Maja Šuput se vratila s obiteljskog odmora iz dalekog Meksika i uskoro ju čeka novi izazov u ulozi voditeljice showa "Ples sa zvijezdama" koji se vraća na male ekrane, pa sve slobodne trenutke koristi za provod sa sinom Bloomom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Maja se tako pohvalila fotografijama Bloomovih prvih maškara za koje mu je odabrala čak dva kostima, pilića i dinosaura, pa je upitala svoje pratitelje na Instagramu koji mu bolji pristaje.

"Prvi fašnik zahtjeva bar dva outfita !!! Pijetao ili dinosaur, koji mu bolje stoji?", napisala je Maja uz preslatke Bloomove fotografije

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Preslatko", "Presladak je s oba, ali mu najbolje stoji outfit dva", "Ma svee, ukrast ću ga od tebe koliko mi je meden", "Presladak je u tome", "Drugi definitivno, a ni prvi nije loš", "Slatkiš mali", "Opak u oba", zaključili su Majini pratitelji u komentarima.

Maja ne krije uzbuđenje što će kroz uzbudljive plesne izazove showa "Ples sa zvijezdama" voditi gledatelje pred malim ekranima, a u tome će joj društvo praviti i Igor Mešin. Njih dvoje se već godinama susreće na istim projektima, no dosad nisu imali priliku dijeliti pozornicu, a tome se i on veseli.

"Maja i ja smo već dosta radili zajedno, ali na suprotnim stranama. Ili je ona bila član žirija, a ja voditelj, ili obrnuto. Veselim se da smo sad na istoj strani", izjavio je Igor za DNEVNIK.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) +3 Kevin Costner (Foto: AFP) Nekad i sad Sve su oči bile uprte u ženu koja je dopratila legendarnog glumca, s njom se rijetko pojavljuje, a predivna je!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene