Sitno broji!

Šuput se oglasila o svom najvećem izazovu u kojem će se uskoro naći: "Pazi što želiš, moglo bi ti se ostvariti!"

Igor Mešin - 4 Igor Mešin - 4 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Igor Mešin - 4 Galerija

Maja Šuput na Instagramu objavila vijest da će biti voditeljica showa "Ples sa zvijezdama".

Maja Šuput je sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu konačno objavila vijest da ćemo ju uskoro gledati u ulozi voditeljice nove sezone showa "Ples sa zvijezdama" Nove TV, a otkrila je i koliko joj to znači i koliko je to zapravo priželjkivala.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 Koliko ljubavi! Maja Šuput raznježila je pratitelje čestitkom za svog supruga, na egzotičnoj lokaciji slave čak dva važna datuma!

"S ozbiljnom količinom uzbuđenja i treme danas shvaćam da jedan od mojih najvećih poslovnih izazova kreće vec za 7 dana!!!! Da da 06.03. gledat ćete prvu emisiju Ples sa zvijezdama, a voditeljskom palicom upravljat ćemo kolega Mešin i ja. Često su me u prošlosti znali pitati imam li kakvih želja, nešto što nisam, a probala bih. I najčešće osim glume sam odgovarala da bih voljela voditi show nedjeljom live u prime time terminu. I eto, puno prije nego što sam mislila moja želja postaje stvarnost i ponovno se potvrđuje stara narodna poslovica "Pazi što želiš moglo bi ti se ostvariti!" Uglavnom gledamo se u nedjelju na Nova TV uživo, a ja imam sad tjedan dana da se psihički, fizički i općenito pripremim jer me već sad lagano pere trema. Poželite mi sreću", napisala je Maja uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Uz Maju kroz uzbudljive plesne izazove gledateljne pred malim ekranima vodit će i Igor Mešin. Njih dvoje se već godinama susreće na istim projektima, no dosad nisu imali priliku dijeliti pozornicu.

"Maja i ja smo već dosta radili zajedno, ali na suprotnim stranama. Ili je ona bila član žirija, a ja voditelj, ili obrnuto. Veselim se da smo sad na istoj strani", izjavio je Igor za DNEVNIK.hr.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Cate Blanchett (Foto: Getty Images) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Cate Blanchett (Foto: Profimedia) +9 Cate Blanchett (Foto: Profimedia) Celebrity Ovakav dekolte od ove glumačke dive nitko nije očekivao: Pogledajte izdanje zbog kojeg je zasjenila puno mlađe kolegice!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +6 Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Celebrity Šime Vrsaljko tajno ljubi ljepoticu iz Slovenije? Ona je sve iznenadila i fotografijama trudničkog trbuha!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene