Maja Šuput je na Instagramu objavila nove obiteljske fotografije sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinom Bloomom.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput svojim pratiteljima na Instagramu Uskrs je čestitala predivnim obiteljskim fotografijama sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom.

Vezani članci Maja Šuput Maja Šuput se pohvalila važnim danom u Bloomovu životu, uskoro će biti spreman za neke ozbiljne avanture Maja Šuput Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

"Sretan i blagoslovljen Uskrs dragi ljudi", napisala je pored niza fotki na kojima ona i suprug ljube svoju uspavanu bebu, ali i jedno drugog, a njihovi pogledi odaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo.

"Prelijepa obitelj", "Preslatki ste", "Sreća se vidi u pogledima", pisali su joj pratitelji ispod objave koja je u kratkom roku skupila i desetke tisuća lajkova, a u komentarima si se zaredale i čestitke za Uskrs.

 

Maji i Nenadu ovo je prvi blagdan sa sinčićem koji je na svijet došao 17. ožujka. Pjevačica je rodila carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a sinovo je ime odala tek 10 dana nakon njegova rođenja, kada je podijelila i prve fotke na kojima mu je pokazala lice.

Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

Zbog teške bolesti morali su spavati odvojeno, a nakon smrti supruga kojeg je volio cijeli svijet s njegovom djecom bila je na sudu