Maja Šuput je u svojim Instagram Storyjima objavila fotografiju na kojoj leži u krevetu sa sinom Bloomom u naručju.

Galerija


Pjevačica Maja Šuput ne krije koliko uživa u novoj ulozi majke i gotovo svakodnevno na svojem Instagramu bilježi posebne trenutke sa svojim sinčićem Bloomom.

Vezani članci Maja Šuput - 1 Došao je dan koji je Maja Šuput jedva dočekala i odmah se pohvalila: "Baš kao nekad, mama puca od ponosa" Maja Šuput Neumorna Maja Šuput se vratila u teretanu dva mjeseca nakon poroda, njezine obožavatelje zanima samo jedno!

A nakon što je na društvenoj mreži podijelila prvu fotografiju na kojoj ona i suprug Nenad Tatarinov zajedno poziraju sa svojim novorođenčetom, u Storyjima je podijelila još jednu fotku s istog snimanja na kojoj su ona i sin sami.

Na crno-bijeloj fotografiji pjevačica pozira u spavaćici u krevetu i sina drži u naručju, a u fokusu su opet njegova malena stopala kojima je nedavno rastopila svoje pratitelje na društvenoj mreži.

A iako mnogi s nestrpljenjem iščekuju svaku njezinu novu fotku sa sinom, bilo je i onih koji su je kritizirali zbog pretjeranog uređivanja, no u Majinu je obranu stala Ella Dvornik, koja se s njezinim hejterima oštro obračunala na Facebooku.

Podsjetimo, pjevačica je sina rodila carskim rezom 17. ožujka u Petrovoj bolnici u Zagrebu i to joj je prvo dijete, a ime Bloom je odabrala jer, između ostalog, znači zdravlje, energiju i naočitost.

Izgubila je više od 30 kilograma: Fotkala se dok se sunčala, a jedino što ima na sebi su sunčane naočale

Tragična sudbina koja para srce: Preminula je u 25. godini, a njezino beživotno tijelo pronašao je suprug