Drugačiji Uskrs

Maja Šuput pohvalila se originalnim poklonom za sina, a pokazala je i kako se ove godine priprema za blagdane

Maja Šuput Maja Šuput In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila još jednu novu obiteljsku fotografiju ususret Uskrsu kojom je raznježila sve svoje fanove.

Otkako je postala mama, pjevačica Maja Šuput (42) zatrpala je svoj Instagram preslatkim fotografijama i videima svojeg sinčića Blooma.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

A sada je svoje pratitelje obradovala još jednom obiteljskom fotkom.

"Spremni za najljepši Uskrs. I da, kako je moguće ovoliko nekog voljeti???" napisala je uz crno-bijelu fotku na kojoj ona i suprug Nenad Tatarinov ljube sina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Predivni", "Sunce malo", "Presladak je Bloom", dio je reakcija ispod fotke koja je u kratkom roku skupila i više od 25 tisuća lajkova.

Maja se u svojim Instagram Storyjima pohvalila i džinom sa sinovim imenom.

"Ono kad dijete dobije prvi džin", napisala je preko videa, a zatim je podijelila još jednu preslatku fotku malenog Blooma kojom je pratiteljima poželjela laku noć.

Podsjetimo, Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov dobili su sina 17. ožujka. Pjevačica je rodila carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a sinovo je ime tajila deset dana.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aktivan život Ane Rucner - 1 Aktivan život Ane Rucner - 6 Ana Rucner Ana Rucner - 2 +1 Ana Rucner - 1 Celebrity Ana Rucner fotkama izazvala podijeljena mišljenja, no rijetki bi se usudili napraviti što i ona: "Ne mogu ni gledati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene