Prva zajednička fotka

Obiteljska idila! Šuput zabilježila predivan trenutak sa suprugom i sinom pa priznala u čemu najviše uživaju

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj ona i suprug Nenad Tatarinov poziraju sa sinom Bloomom.

Nakon što je otkrila kako je nazvala sina, pjevačica Maja Šuput na Instagramu je objavila prvu fotografiju na kojoj ona i suprug Nenad Tatarinov zajedno poziraju s malenim Bloomom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

"Neopisivo. Jutra su doslovno čarobna", napisala je Šuput pored objave u kojoj je podijelila obiteljsku fotografiju iz kreveta na kojoj Nenad ljubi bebino stopalo te jednu na kojoj su ona i sin sami.

Fotke su potaknule lavinu reakcija, a većina komentara koje je dobila odnosi se na malenog Blooma.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Ma ne može biti slađi", napisala joj je glumica Nataša Janjić, "Nemreeeem. Koliko je presladaaaak", komentirala je Ella Dvornik, a slične komentare ostavili su joj i brojni drugi pratitelji. Objava je u kratkom roku skupila i desetke tisuća lajkova.

Podsjetimo, Maja je rodila carskim rezom 17. ožujka u zagrebačkoj Petrovoj bolnici i ovo joj je prvo dijete, a sinovo je ime tajila sve do ovog vikenda, kada je podijelila i njegove prve fotke, a zatim je i objasnila zašto ga je odlučila nazvati Bloom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Celebrity Bez ijedne afere i skandala, a onda šok! Neodoljivi šarmer potvrdio vezu s 15 godina mlađom djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene