Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj ona i suprug Nenad Tatarinov poziraju sa sinom Bloomom.

Galerija


Nakon što je otkrila kako je nazvala sina, pjevačica Maja Šuput na Instagramu je objavila prvu fotografiju na kojoj ona i suprug Nenad Tatarinov zajedno poziraju s malenim Bloomom.

Vezani članci Nina Badrić - 4 Nina Badrić objavila fotke s preslatkim sinom Maje Šuput, prizor je sve raznježio, a svi su primijetili i jednu sitnicu! Maja Šuput Šuput uživa u obiteljskoj idili sa suprugom i sinom, nježnom fotkom izmamila je osmijeh na lice brojnim fanovima

"Neopisivo. Jutra su doslovno čarobna", napisala je Šuput pored objave u kojoj je podijelila obiteljsku fotografiju iz kreveta na kojoj Nenad ljubi bebino stopalo te jednu na kojoj su ona i sin sami.

Fotke su potaknule lavinu reakcija, a većina komentara koje je dobila odnosi se na malenog Blooma.

"Ma ne može biti slađi", napisala joj je glumica Nataša Janjić, "Nemreeeem. Koliko je presladaaaak", komentirala je Ella Dvornik, a slične komentare ostavili su joj i brojni drugi pratitelji. Objava je u kratkom roku skupila i desetke tisuća lajkova.

Podsjetimo, Maja je rodila carskim rezom 17. ožujka u zagrebačkoj Petrovoj bolnici i ovo joj je prvo dijete, a sinovo je ime tajila sve do ovog vikenda, kada je podijelila i njegove prve fotke, a zatim je i objasnila zašto ga je odlučila nazvati Bloom.

Tragična sudbina koja para srce: Preminula je u 25. godini, a njezino beživotno tijelo pronašao je suprug

Bez ijedne afere i skandala, a onda šok! Neodoljivi šarmer potvrdio vezu s 15 godina mlađom djevojkom