Madonna je u vezi s plesačem Ahlamalikom Williamsom navodno u vezi od kraja prošle godine, a rijetko ju se s viđa s bivšim mužem Guyem Ritchiem, s kojim ima dva sina.

Galerija


Madonna (61) više nije na ratnoj nozi s bivšim mužem Guyem Ritchiejem (51), od kojeg se razvela 2008. godine. 

Vezani članci Slika nije dostupna IZGUBILA SKRBNIŠTVO 'Mama ponekad mora biti kuja' Slika nije dostupna BUDŽET NE POSTOJI Slavna lica na vjenčanja iz snova nisu štedjeli

Pjevačica se susrela s Guyem u Londonu, a povela je svog 36 godina mlađeg dečka Ahlamalika Williamsa. Ritchie je doveo svoju suprugu, manekenku Jacqui Ainsley (38), s kojom ima četvero djece. 

Bivši supružnici susreli su se pred umjetničkom galerijom u Londonu i bili su dobro raspoloženi. Ni Madonna niti Guy nisu imali zaštitne maske na licu, kao ni njihovi partneri, a nisu se držali ni socijalne distance među gomilom ljudi.

Inače, pjevačicu i filmskog redatelja rijetko se viđa u javnosti skupa otkad su se razveli. Madonna i Guy iz osmogodišnjeg braka imaju sinove Rocca (19) i Davida (14), a i oni su došli na događaj u galeriju. Fotografije možete pogledati ovdje

Njihov razvod bio je turbulentan i navodno mu je pjevačica trebala isplatiti financijsku naknadu između 60 i 73 milijuna dolara te je dio pogodbe bila i vila vrijedna 12 milijuna funti u Wiltshireu. Oko skrbništva su se također borili i Madonna je izgubila ono nad sinom Roccom nakon što je rekao da želi živjeti s ocem. 

Kako pišu američki mediji, pjevačica je od kraja prošle godine u vezi s 25-godišnjim plesačem Ahlamalikom.  

Gdje je i što danas radi Mitch iz ''Baywatcha'', kojemu je skandalozna snimka nakon velikog uspjeha zapečatila karijeru?