ništa joj ne smeta

Kraljica popa sa štakama marširala na prosvjedu i oduševila mnoge: "Uvijek na pravoj strani povijesti"

Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: AFP) afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: Getty Images) +0 Madonna (Foto: Getty Images) Galerija

61-godišnju Madonnu u namjeri da izađe na ulice nije zaustavila ni ozljeda koljena zbog koje je od listopada prošle godine na štakama.

Kraljica popa ovoga je vikenda oduševila mnoge u Londonu kada se na štakama pojavila na prosvjedu. Legendarna Madonna pridružila se tisućama prosvjednika koji su odlučili dići glas zbog ubojstva Afroamerikanca Georgea Floyda.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 baš voli photoshop! Madonna objavila fotografije bez ijedne bore i čistog lica, koje su potpuna suprotnost realnom stanju stvari!

61-godišnju pjevačicu u namjeri da izađe na ulice nije zaustavila ni ozljeda koljena zbog koje je od listopada prošle godine na štakama. Pokušala se sakriti iza velikih sunčanih naočala, no zapela je za oko mnogima koji su marširali ulicama Londona.

Njezini obožavatelji na Twitteru su istaknuli kako im je drago da je Madonna "uvijek na pravoj strani povijesti".

Slavna pjevačica koljeno je ozlijedila tijekom nastupa u Parizu, a od onda je na štakama. Svjetsku turneju Madame X Madonna je započela u rujnu prošle godine u New Yorku, a trebala bi ju završiti 11. ožujka u Parizu. Sve je otkazala što zbog pzljede, što zbog pandemije koronavirusa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene