Dobro se drži

Slikala se samo u gaćicama: Ni godine, ni ozljeda ju ne sprječavaju da objavljuje obnažene fotke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Madonna je na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira samo u gaćicama.

Pop kraljica, kako nazivaju 61-godišnju Madonnu, trenutno se oporavlja od ozlijede koljena koja joj se dogodila u ožujku ove godine, no to ju ne spriječava da na društvenim mrežama dijeli svoje obnažene fotografije.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

Naime, Madonna je na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pred ogledalom pozira samo u crnim gaćicama, dok je grudi prekrila rukom, oslanjajući se na štap uz pomoć kojeg hoda. Mnogi se slažu da izgleda puno mlade za svoje godine, što u našminkanom licu, što u tijelo koje je u dobroj formi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Krajem svibnja viđena je pri odlasku iz bolnice, također se krećući uz pomoć štake, a oporavak je nastavila kod kuće. Ozlijedu je zaradila pri padu na pozornici kada se greškom spotaknula na stolac koji joj se našao na putu. Tada je samu sebe opisala kao lutku koju povezuje samo vrpca i ljepilo te izrazila nadu da će uspjeti završiti svoju turneju "Madame X" koju je započela u rujnu 2019. godine.

Madonna je nedavno snimljena u Londonu gdje se pridružila prosvjedu zbog ubojstva Afroamerikanca Georgea Floyda, a nakon što se ozlijedila o njoj brine 36 godina mlađi dečko Ahlamalik Williams.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene