Macaulay Culkin objavio je zanimljivu fotografiju na svom profilu na Instagramu.

Galerija


Američki glumac Macaulay Culkin, kojeg je u djetinjstvu među zvijezde vinula uloga plavokosog dječaka Kevina u filmu "Sam u kući", nasmijao je korisnike društvenih mreža objavivši fotografiju na kojoj je pokazao kako bi prema njegovu mišljenju "Sam u kući" danas izgledao.

Vezani članci Catherine O\'Hara (Foto: Screenshot) Pamtimo je kao mladu, crvenokosu ženu, a pogledajte kako jedna od najpoznatijih filmskih mama izgleda danas Macaulay Culkin (Foto: Screenshot) Slavni glumac ponovno u ulozi koja mu je donijela svjetsku slavu i poručuje: "Ovo definitivno morate pogledati"

"Ovako bi Sam u kući izgledao danas", napisao je Macaulay uz objavljenu fotografiju na kojoj sjedi na kauču, s laptopom u krilu i zdjelom hrane u rukama.

Njegove je obožavatelje objava nasmijala, ali i vratila u neka prošla vremena.

"Gledala bih i tu verziju", "Znači, nema pizze sa sirom", "Izgledaš kao Marv", "Trebao bi glumiti jednog od zlikovaca", "Ovo zaslužuje neku nagradu", neki su od komentara.

Macaulay se godinama nakon dva snimljena nastavka popularnog filma našao u brojnim problemima koji uključuju ovisnost o alkoholu i drogama, česte incidente u javnosti, probleme sa zakonom i s članovima obitelji, no čini se kako je to sve danas daleko iza njega.

Iako su mnogi čak strepili za njegov život, on se vratio u nikad boljem izdanju.

Ovo nije prvi put se da Macaulay našao ponovno u ulozi Kevina. Naime, uoči prošlog Božića u odrasloj je dobi ponovno snimio nekoliko najpopularnijih scena iz filma koji ga je proslavio, a pohvalio se i kako cijeli tekst zna napamet

Macaulay je fotografiju na društvenim mrežama objavio nakn što je procurila vijest o snimanju rebota legendarnog filma i tako zapravo pokazao što o tome misli.