Macaulay Culkin, zvijezda filma ''Sam u kući'', poslije dugo vremena pojavio se na nekom javnom događaju.

Galerija


Holivudski glumac Macaulay Culkin, kojeg je proslavila uloga dječaka Kevina u filmskom serijalu "Sam u kući", nema običaj često se pojavljivati u javnosti pa je njegov dolazak na dodjelu American Music Awards u Los Angelesu sve iznenadio.

Vezani članci Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Nikome nije jasno kako ju je osvojio, no ona je priznala da je kriva za gadni prekid Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Zvijezda omiljenog blagdanskog filma pokazala kako bi Kevin izgledao da danas ostane sam u kući

38-godišnji glumac na crvenom se tepihu pojavio sam, gdje je spremno pozirao fotografima sa smiješkom na licu. Uz to se našao i u ulozi prezentera te je uručio nagradu Post Maloneu.

Macaulay Culkin (Foto: Profimedia)
Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Od uloge Kevina i snimanja "Sam u kući" prošlo je nevjerojatnih 30 godina, a Macaulay se uglavnom klonio snimanja drugih filmskih naslova, pojavio se tek u nekoliko televizijskih uloga i više se fokusirao na glazbu.

Macaulay Culkin (Foto: Profimedia)
Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Posljednja glavnu ulogu odigrao je u komediji "Changeland", u kojoj glume i njegova djevojka Brenda Song, kao i Rachel Bloom i Seth Green, no još uvijek nije poznato kada će film biti premijerno prikazan.

Podsjetimo, Macaulay se dugo vremena borio s ovisnošću o alkoholu i narkoticima, zapustio je izgled, borio se s depresijom, što je dovelo do predoziranja, a život su mu spasili prijatelji koji su ga na vrijeme odveli u bolnicu. Za sve navedeno mnogi optužuju Macaulayova oca Kita, koji ga je pogurao u filmsku industriju te pohlepno kontrolirao njegov novac i imovinu, što je rezultiralo sudskom tužbom sina protiv oca. 

Na sreću, čini se kako se Macaulay vratio na pravi put i uspio, barem donekle, prebroditi sve probleme i nevolje u kojima se našao već u najmlađim danima svoga života.