Jednom Kevin, uvijek Kevin

Rečenice iz omiljenog božićnog filma koji ga je proslavio koristi kako bi zaveo djevojke

Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Getty Images) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) +0 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Galerija

Macaulayu Culkinu, zvijezdi filma ''Sam u kući'', ovo doba godine baš i nije najdraže.

Vrijeme božićnih blagdana period je godine u kojem glumca Macaulaya Culkina obožavatelji najviše prepoznaju i najviše ga se sjete. Naravno, zahvaljujući filmskim klasicima "Sam u kući 1 i 2", u kojima je upravo on odigrao glavnu ulogu dječaka Kevina, sada već davne 1990. godine.

Pogledaj i ovo Film ''Sam u kući'' - 3 danas je obiteljski čovjek! Već 33 godine svi ga znaju kao dječaka koji je ostao sam kod kuće, a sada se sprema za važan događaj koji je je konačno dočekao

Iako je od tada prošlo puno vremena, glumac priznaje da još uvijek zna cijeli tekst napamet i često ga koristi kako bi impresionirao nove ljubavi u svom životu.

"Kada upoznaš novu djevojku i mijenjaš programe na televizoru i naletiš na 'Sam u kući', a ona s oduševljenjem pita: 'Hoćemo li to gledati?' Većinu vremena samo mumljam rečenice koje bi joj se najviše svidjele i impresionirale ju", objasnio je 38-godišnji glumac u showu The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Iako ga u ovo doba godine svi prepoznaju i pamte, on se pokušava prikriti koliko je to moguće.

"Ne izlazim van iz kuće. To je moja sezona. Sezona Macaulaya. Pokušavam se što manje pojavljivati u javnosti u to doba godine", priznao je.

Film je svoju premijeru doživio 1990. godine, a 1992. godine objavljen je njegov drugi dio, nakon čega je franšiza doživjela svoj nastavak, ali bez Macaulaya.

"Na 15. godišnjici prikazivanja filma shvatio sam da ga upravo toliko dugo nisam pogledao", izjavio je Macaulay i dodao da snimanje pamti po ranojutarnjim snimanjima koja su počinjala već u 4 ujutro. 

Podsjećamo, Macaulay se godinama borio s ovisnošću o alkoholu i drogama, vodio je pravne borbe s roditeljima zbog novca, brojni su strahovali za njegov život, no nedavno se pojavio u javnosti i pokazao da izgleda bolje nego ikad

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene