Macaulayu Culkinu, zvijezdi filma ''Sam u kući'', ovo doba godine baš i nije najdraže.

Galerija


Vrijeme božićnih blagdana period je godine u kojem glumca Macaulaya Culkina obožavatelji najviše prepoznaju i najviše ga se sjete. Naravno, zahvaljujući filmskim klasicima "Sam u kući 1 i 2", u kojima je upravo on odigrao glavnu ulogu dječaka Kevina, sada već davne 1990. godine.

Vezani članci Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) Svi su očekivali da će poslije 10 godina stati pred oltar, a oni su šokirali naglim prekidom Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Za život zvijezde omiljenog filma ''Sam u kući'' svi su strepili, a on se vratio i izgleda bolje no ikad!

Iako je od tada prošlo puno vremena, glumac priznaje da još uvijek zna cijeli tekst napamet i često ga koristi kako bi impresionirao nove ljubavi u svom životu.

"Kada upoznaš novu djevojku i mijenjaš programe na televizoru i naletiš na 'Sam u kući', a ona s oduševljenjem pita: 'Hoćemo li to gledati?' Većinu vremena samo mumljam rečenice koje bi joj se najviše svidjele i impresionirale ju", objasnio je 38-godišnji glumac u showu The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Iako ga u ovo doba godine svi prepoznaju i pamte, on se pokušava prikriti koliko je to moguće.

"Ne izlazim van iz kuće. To je moja sezona. Sezona Macaulaya. Pokušavam se što manje pojavljivati u javnosti u to doba godine", priznao je.

Film je svoju premijeru doživio 1990. godine, a 1992. godine objavljen je njegov drugi dio, nakon čega je franšiza doživjela svoj nastavak, ali bez Macaulaya.

"Na 15. godišnjici prikazivanja filma shvatio sam da ga upravo toliko dugo nisam pogledao", izjavio je Macaulay i dodao da snimanje pamti po ranojutarnjim snimanjima koja su počinjala već u 4 ujutro. 

Podsjećamo, Macaulay se godinama borio s ovisnošću o alkoholu i drogama, vodio je pravne borbe s roditeljima zbog novca, brojni su strahovali za njegov život, no nedavno se pojavio u javnosti i pokazao da izgleda bolje nego ikad