jedva čekamo!

Što nam to sprema Lu? Pjevačica večeras uskače u cipele Jacquesa Houdeka, a otkrila je i poneki detalj sa snimanja

Lu Jakelić - 2 Lu Jakelić - 2 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić - 2 Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 6 Lu Jakelić prva pobjednica TLZP-a! - 2 Lu Jakelić prva pobjednica TLZP-a! - 7 Lu Jakelić +0 Lu Jakelić Galerija

Lu Jakelić ove nedjelje uskače u tenisice i širu odjeću, a transformirat će se u Jacquesa Houdeka. Na Instagramu je otkrila poneki detalj iza kamera.

Peta epizoda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' donosi najšarenije tranfromacije kandidata, a večerašnja tema je Eurosong. Publika će imati priliku vidjeti kako su se natjecatelji snašli u ulogama nekih od najupečatljivijih nastupa popularnog Eurosonga, a neki od kandidata su na svojim društvenim mrežama otkrili poneki detalj iza kamera.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

Lu Jakelić ove nedjelje uskače u tenisice i širu odjeću, a transformirat će se u Jacquesa Houdeka. Houdek je na Eurosongu u Kijevu Hrvatsku predstavljao pjesmom "My Friend", koju će na pozornici showa "Tvoje lice zvuči poznato" izvesti sjajna Lu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@jacques_houdek trebat će mi ipak nešto viška uz vokal 😂 sutra ću vas definitivno nasmijati, ali i iznenaditi još pokoji put ♥️ @tlzphr EUROVISION edition 🎉

A post shared by Lu☽ (@lujakelic) on

"Jacques, trebat će mi ipak nešto viška uz vokal. Definitivno ću vas nasmijati, ali i iznenaditi još pokoji put. Tvoje lice zvuči poznato, Eurovision edition", napisala je Jakelić uz nekoliko videa na kojima je pokazala kako se sprema za nastup.

Brojni obožavatelji istaknuli su kako jedva čekaju njezin nastup, a pohvalili su njezin odličan vokal.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene