Marko Braić, natjecatelj showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', otkrio je Miji Kovačić jednu ekskluzivu, Lana Klingor Mihić kome je pisala ljubavna pisma, a Lu Jakelić u kojeg je domaćeg rokera bila zaljubljena kao tinejdžerica.

Galerija


Naša Mia Kovačić uspjela je saznati sve o prvim poljupcima i prvim zaljubljenostima kandidata showa "Tvoje lice zvuči poznato", ali i koje su prve mobilne aplikacije koje ujutro otvaraju ili kada se dogodio trenutak u kojem su prvi put potrošili previše novca.

Vezani članci Marko Braić i Mia Kovačić Kome srce lupa sto na sat, a tko je totalno ''chill''? Pogledajte što većinu kandidata posebno uzruja! Maja Šuput, Frano Ridjan Nećete vjerovati kad vidite u kakvim smo sve situacijama zatekli naše zvijezde prije izlaska na binu!

Marko Braić nam je tako slučajno otkrio i jednu ekskluzivu, a posebno su zanimljivi bili odgovori o prvim celebrity simpatijama.

Zašto se Lu Jakelić malo zacrvenila i kome je Lana Klingor Mihić pisala ljubavna pisma, saznajte u videu "Backstage s Miom".

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.