Opa!

Otkrivamo tajne naših zvijezda: Imamo jednu ekskluzivu, a znamo i čiji je ''dečko'' bio Justin Timberlake!

Mia Kovačić i Lu Jakelić Mia Kovačić i Lu Jakelić Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić i Lu Jakelić Mia Kovačić i Igor Mešin Mario Valentić Neda Parmać +0 Mia Kovačić i Marko Braić Galerija

Marko Braić, natjecatelj showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', otkrio je Miji Kovačić jednu ekskluzivu, Lana Klingor Mihić kome je pisala ljubavna pisma, a Lu Jakelić u kojeg je domaćeg rokera bila zaljubljena kao tinejdžerica.

Naša Mia Kovačić uspjela je saznati sve o prvim poljupcima i prvim zaljubljenostima kandidata showa "Tvoje lice zvuči poznato", ali i koje su prve mobilne aplikacije koje ujutro otvaraju ili kada se dogodio trenutak u kojem su prvi put potrošili previše novca.

Pogledaj i ovo Neda Parmać ''To ostaje na internetu'' Sramotne situacije koje bi naši celebrityji najradije zaboravili: Pogledajte što su nam sve priznali!

Marko Braić nam je tako slučajno otkrio i jednu ekskluzivu, a posebno su zanimljivi bili odgovori o prvim celebrity simpatijama.

Zašto se Lu Jakelić malo zacrvenila i kome je Lana Klingor Mihić pisala ljubavna pisma, saznajte u videu "Backstage s Miom".

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene