"čuvajte se"

Lijepa pijanistica koja se grlila s Đokovićem testirala se na koronavirus, objavila i rezultate

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lola Astanova oduševila je najboljeg svjetskog tenisača svojim nastupom, a on joj je u jednom trenutku prišao te je zasvirao s njom.

Pijanistica Lola Astanova, našoj javnosti najpoznatija po suradnji i bliskom prijateljstvu sa Stjepanom Hauserom, nastupila je prije nekoliko dana na teniskom turniru Adria Tour u organizaciji Novaka Đokovića.

Pogledaj i ovo showbuzz Ponijela ih atmosfera Novak Đoković i lijepa Donna Vekić u prvom redu na Gibonnijevu koncertu, zajedno pjevali najveće hitove

Lijepa pijanistica oduševila je najboljeg svjetskog tenisača svojim nastupom, a on joj je u jednom trenutku prišao te je zasvirao s njom. Čak su se i zagrlili, a nakon što je potvrđeno da Đoković ima koronavirus, i Astanova se odlučila testirati, a ispostavilo se da ona srećom nije zaražena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had an amazing time performing at the opening of @adriatourofficial in Belgrade 🇷🇸 I am glad to support this event because we are in need of some good news and positive energy especially right now, after being in this dark tunnel for months. Congrats @djokernole and team for putting together this incredible event and for being an inspiration to so many and the catalyst for good in this world.🌎💕🎶 • • • #pianist #piano #tennis #champion #musicislife #concert

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on

"Hvala svima na lijepim porukama i na brizi. Samo sam htjela istaknuti da sam dobro i da nisam zaražena koronavirusom. Ipak, jedno ću vrijeme provesti u samoizolaciji za svaki slučaj. Šaljem pozdrave i dobre želje svima koji su se možda zarazili. Čuvajte se", napisala je pijanistica na Instagramu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene