Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon turnira u Zadru

Stigli rezultati: Novak Đoković pozitivan na koronavirus, zaražena i njegova supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tenisač Novak Đoković pozitivan je na koronavirus, a zaražena je i njegova supruga.

Novak Đoković zaražen je koronavirusom, javlja Blic. Na virus je pozitivna i njegova supruga Jelena. Djeca Novaka Đokovića također su testirana, a njihovi su nalazi negativni, piše Blic.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SAGA SE NASTAVLJA Vučić Morrisonu: ''Zašto maltretirate Novaka i zašto se iživljavate ne samo nad njim, već i nad njegovom obitelji i čitavom jednom nacijom?'' Slika nije dostupna Osvetili se VIDEO "Bombardirali" veleposlanstvo: Đokovićevi navijači tenskim lopticama zasuli zgradu ambasade

"Sve što smo učinili u proteklih mjesec dana radili smo čista srca i iskrenih namjera. Naš turnir bio je humanitarnog karaktera s idejom da pomognemo tenisačima iz regije i omogućimo im uvjete da igraju, ostvare prihode i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. U isto vrijeme željeli smo poslati poruke solidarnosti i poštovanja. Cilj je bio i da pomognemo humanitarnim udrugama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi", rekao je Đoković nakon što je objavio da je pozitivan.

Rekao je da mu je žao svih koji su se zarazili te da će u izolaciji biti iduća dva tjedna, a ponovno će se testirati za pet dana.

Đoković se na koronavirus testirao nakon što je otkazano finale turnira Adria Tour u Zadru jer je potvrđeno da su koronavirusom zaraženi i bugarski tenisač Grigor Dimitrov te hrvatski tenisač Borna Ćorić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene