Stjepan Hauser objavio video na Instagramu u kojem ljubi Lolu Astanovu.

Galerija


Nakon što je prije samo jedan dan, hrvatski čelist Stjepan Hauser, koji svojom pojavom mami uzdahe nježnijeg spola, na svom profilu objavio fotografiju kako uživa u čarima vlastitog doma s čelom u ruci i uz koju je napisao "čilam kod kuće sa svojom suprugom", danas je ponovno sve iznenadio.

Vezani članci Stjepan Hauser (FOTO: Instagram) Hauser uplovio u bračnu luku? ''Nije mogao biti bolji dan za vjenčanje. Sretan Uskrs svima!'' Stjepan Hauser, Lola Astanova (FOTO:PR) - 3 Zanosna Lola i Hauser: Kemija dovoljna jaka da probudi ljubavna čula

Naime, objavio je video u kojem, ni više ni manje, ljubi uzbekistansku pijanisticu Lolu Astanovu, s kojom je već nekoliko puta dosad surađivao i koja je bila gošća njegovih koncerata.

Stjepanovi obožavatelji su požurili s pitanjima jesu li oni sada zajedno, a neki su ih usporedili i sa slavnim ljubavno-glazbenim parom iz Amerike, a neki su posumnjali kako je to sve ipak gluma.

"Jesu li oni sada par", "Prekrasni su", "Smiješni su glumci", "Stvarno?", "Bolji su od Shawna Mendesa i Camile Cabello", neki su od komentara obožavatelja sa svih strana svijeta.

Stjepan se s Lolom počeo družiti i surađivati nakon prekida s pjevačicom Jelenom Rozgom, a mnogi su se dosad pitali veže li ih nešto više od toga. Na društvenim mrežama često objavljuju snimke na kojima zajedno sviraju, a snimili su i spot u Veneciji.

Ed Sheeran povlači se u mirovinu sa samo 28 godina, otkrio i razlog zašto je tako odlučio