Stjepan Hauser objavio video na Instagramu u kojem ljubi Lolu Astanovu.

Galerija


Nakon što je prije samo jedan dan, hrvatski čelist Stjepan Hauser, koji svojom pojavom mami uzdahe nježnijeg spola, na svom profilu objavio fotografiju kako uživa u čarima vlastitog doma s čelom u ruci i uz koju je napisao "čilam kod kuće sa svojom suprugom", danas je ponovno sve iznenadio.

Vezani članci Stjepan Hauser Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti Stjepan Hauser Njegovu šarmu teško je odoljeti iako sam priznaje da je ponekad bio kreten, a šuškalo se i da ljubi fatalnu Lolu

Naime, objavio je video u kojem, ni više ni manje, ljubi uzbekistansku pijanisticu Lolu Astanovu, s kojom je već nekoliko puta dosad surađivao i koja je bila gošća njegovih koncerata.

Stjepanovi obožavatelji su požurili s pitanjima jesu li oni sada zajedno, a neki su ih usporedili i sa slavnim ljubavno-glazbenim parom iz Amerike, a neki su posumnjali kako je to sve ipak gluma.

"Jesu li oni sada par", "Prekrasni su", "Smiješni su glumci", "Stvarno?", "Bolji su od Shawna Mendesa i Camile Cabello", neki su od komentara obožavatelja sa svih strana svijeta.

Stjepan se s Lolom počeo družiti i surađivati nakon prekida s pjevačicom Jelenom Rozgom, a mnogi su se dosad pitali veže li ih nešto više od toga. Na društvenim mrežama često objavljuju snimke na kojima zajedno sviraju, a snimili su i spot u Veneciji.

Ed Sheeran povlači se u mirovinu sa samo 28 godina, otkrio i razlog zašto je tako odlučio