Opa!

Ipak ih povezuje nešto više? Naš poznati čelist objavio video u kojem ljubi lijepu brinetu

Stjepan Hauser i Lola Astanova (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Lola Astanova (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Lola Astanova (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Lola Astanova (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Lola Astanova (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Lola Astanova (Foto: Instagram) Stjepan Hauser Lola (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Galerija

Stjepan Hauser objavio video na Instagramu u kojem ljubi Lolu Astanovu.

Nakon što je prije samo jedan dan, hrvatski čelist Stjepan Hauser, koji svojom pojavom mami uzdahe nježnijeg spola, na svom profilu objavio fotografiju kako uživa u čarima vlastitog doma s čelom u ruci i uz koju je napisao "čilam kod kuće sa svojom suprugom", danas je ponovno sve iznenadio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Pogledaj i ovo Stjepan Hauser Lola (Foto: Instagram) Nakon plavuša - brineta! Ljubav ili dobar PR? Hauser se neko vrijeme zabavljao s Fani Stipković, a sada se ne odvaja od zanosne brinete

Naime, objavio je video u kojem, ni više ni manje, ljubi uzbekistansku pijanisticu Lolu Astanovu, s kojom je već nekoliko puta dosad surađivao i koja je bila gošća njegovih koncerata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Stjepanovi obožavatelji su požurili s pitanjima jesu li oni sada zajedno, a neki su ih usporedili i sa slavnim ljubavno-glazbenim parom iz Amerike, a neki su posumnjali kako je to sve ipak gluma.

"Jesu li oni sada par", "Prekrasni su", "Smiješni su glumci", "Stvarno?", "Bolji su od Shawna Mendesa i Camile Cabello", neki su od komentara obožavatelja sa svih strana svijeta.

Stjepan se s Lolom počeo družiti i surađivati nakon prekida s pjevačicom Jelenom Rozgom, a mnogi su se dosad pitali veže li ih nešto više od toga. Na društvenim mrežama često objavljuju snimke na kojima zajedno sviraju, a snimili su i spot u Veneciji.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) +6 Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Celebrity Ed Sheeran povlači se u mirovinu sa samo 28 godina, otkrio i razlog zašto je tako odlučio

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene