Zavodnik opet osvaja

Slavni glazbenik u vrućem duetu s misterioznom brinetom: Je li nova ljubav na pomolu?

Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Benedetta Caretti (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Lola Astanova (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Lola Astanova (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Benedetta Caretti (Foto: Instagram) +4 Benedetta Caretti (Foto: Instagram) Galerija

Stjepan Hauser zasvirao je s misterioznom brinetom u naručju.

Slavni glazbenik Stjepan Hauser dobro je poznati domaći zavodnik koji se voli pojavljivati u društvu ljepotica, a nakon što je obljubio niz slavnih i lijepih dama, ovaj se vrhunski violončelist upustio u snimanje seksi dueta s misterioznom brinetom koja našoj javnosti nije poznata. 

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

Hauser je tako nedavno na svom Instagramu objavio video na kojim je svirku s fatalnom Lolom Astanovom zapečatio poljupcem, a na novoj se snimci s njim nalazi vitka brineta koja u njegovom zagrljaju, dok on svira, pjeva hit Camile Cabello i Shawna Mendesa "Senorita".

Iako se pjevačici na snimci ne vidi cijelo lice, tetovaža srca na ruci odaje da bi se moglo raditi o talijanskoj pjevačici Benedetti Caretti koja i na svom Instagramu često objavljuje snimke na kojima joj se vide samo donji dio lica i usne dok pjeva.
 
Brojni su Hauserovi fanovi poručili da su oduševljeni njihovom zajedničkom izvedbom, a neke su mu obožavateljice u komentarima dale do znanja da bi rado zamijenile mjesto s lijepom Benedettom.
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Her body fit right in my hands, ooh la la la...” 😜

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

"Jesu li oni sada par", "Prekrasni su", "Bolji su od Shawna Mendesa i Camile Cabello", neki su od komentara obožavatelja sa svih strana svijeta.

Stejapana su nakon veze s Jelenom Rozgom povezivali s mnogim mladim ljepoticama, a sada su se fanovi zapitali je li mu Benadette možda nova djevojka. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +4 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Najmlađa milijarderka na vjenčanje stigla u haljini koja ju je uvalila u nevolje: "Nemaš poštovanja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene