Stjepan Hauser zasvirao je s misterioznom brinetom u naručju.

Galerija


Slavni glazbenik Stjepan Hauser dobro je poznati domaći zavodnik koji se voli pojavljivati u društvu ljepotica, a nakon što je obljubio niz slavnih i lijepih dama, ovaj se vrhunski violončelist upustio u snimanje seksi dueta s misterioznom brinetom koja našoj javnosti nije poznata. 

Vezani članci Stjepan Hauser Zabrinuti Hauser moli i preklinje svoje fanove da mu pomognu riješiti problem u kojem se našao: "Ovo potpuno izmiče kontroli" Stjepan Hauser - 5 Stjepan Hauser se suočava s velikim problemom: "Vrlo je frustrirajuće. Ne vjerujte prevarantima"

Hauser je tako nedavno na svom Instagramu objavio video na kojim je svirku s fatalnom Lolom Astanovom zapečatio poljupcem, a na novoj se snimci s njim nalazi vitka brineta koja u njegovom zagrljaju, dok on svira, pjeva hit Camile Cabello i Shawna Mendesa "Senorita".

Iako se pjevačici na snimci ne vidi cijelo lice, tetovaža srca na ruci odaje da bi se moglo raditi o talijanskoj pjevačici Benedetti Caretti koja i na svom Instagramu često objavljuje snimke na kojima joj se vide samo donji dio lica i usne dok pjeva.
 
Brojni su Hauserovi fanovi poručili da su oduševljeni njihovom zajedničkom izvedbom, a neke su mu obožavateljice u komentarima dale do znanja da bi rado zamijenile mjesto s lijepom Benedettom.

"Jesu li oni sada par", "Prekrasni su", "Bolji su od Shawna Mendesa i Camile Cabello", neki su od komentara obožavatelja sa svih strana svijeta.

Stejapana su nakon veze s Jelenom Rozgom povezivali s mnogim mladim ljepoticama, a sada su se fanovi zapitali je li mu Benadette možda nova djevojka. 

Najmlađa milijarderka na vjenčanje stigla u haljini koja ju je uvalila u nevolje: "Nemaš poštovanja"