Mete okupljenih fotografa

Majka i kći glavne zvijezde glamurozne revije: Svi su komentirali da izgledaju kao sestre

Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Johnny Depp (Foto: Profimedia) Galerija

Lily Rose Depp i Vanessa Paradise bile su glavne zvijezde Chanelove revije, a mnogi su primijetili da izgledaju kao sestre, a ne kao majka i kći.

Glumica Lily Rose Depp i njezina majka, također glumica i pjevačica Vanessa Paradis, koja se proslavila u svijetu showbusinessa, bile su glavne zvijezde glamurozne revije modne kuće Chanel koja se odvijala u Parizu.

Pogledaj i ovo showbuzz Pokazala sve Kći poznatog glumca na crvenom tepihu u potpuno prozirnoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak

21-godišnja kći i 47-godišnja bivša partnerica holivudskog glumca Johnnyja Deppa, bile su glavna meta okupljenih fotografa koji su ih htjeli uhvatiti zajedno u zanimljivim modnim kreacijama. Naročito mlađahnu Lily koja se pojavila u sićušnom topu preko kojeg je odjenula kaputić s potpisom modne kuće u čijoj je reviji uživala i čije je ujedno zaštitno lice.

Obje dame su pokazale da se pridržavaju propisanih mjera i da su na oprezu zbog koronavirusa, pa su gotovo cijelo vrijeme nosile svoje zaštitne maske, a skinule su ih samo za potrebe poziranja.

Mnogi su komentirali da bi Vanessa koja je bila sjajno raspoložena, mogla proći i kao Lilyna sestra, a ne majka, zbog svog prirodnog i mladenačkog izgleda. Francuska glumica i pjevačica je s Johnnyjem Deppom provela 14 godina, no par nikada nije stao pred oltar. Osim Lily zajedno imaju i sina Johna Jacka Christophera III.

Pred Lily je inače uspješna glumačka karijera, a nezapaženo ne prolaze niti njezine kreacije na crvenim tepisima. Jedna od najupečatljivijih bila je ona na dodjeli BAFTE u veljači ove godine, na kojoj se pojavila u prozirnom crnom Chanelovom kombinezonu kroz koji su joj se vidjele bradavice, ali i štošta drugo. Stil je upotpunila blještavim nakitom, a svi su komentirali njezinu ljepotu i vitku liniju.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus objavila fotografiju koju je njezina mama jedva dočekala, ali njezin komentar bolji je od fotke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene