privukao pažnju

Nikad viđen dosad: Sin holivudskog ljepotana pojavio se s curom dvije godine nakon vijesti o teškoj bolesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jack Depp za razliku od oca Johnnyja Deppa, majke Vanesse Paradise i sestre Lily-Rose izbjegava medijsku pozornost te se ne želi baviti glumom.

Sin Johnnyja Deppa, Jack (18) uhvaćen je u šetnji s djevojkom, manenekom Camillom Jansen (20). 

Pogledaj i ovo In Magazin: Adam Driver - 1 Savršeno nesavršeni! Tko su novi IT holivudski frajeri, koji izlaze iz kalupa klasične muške ljepote?

Naime, on je ostao u Francuskoj tijekom pandemije koronavirusa s majkom Vanessom Paradis i sestrom Lily-Rose te curom koja je Parižanka. Jack i Camilla su viđeni u četvrtak, a par je imao prilično upečatljivu modnu kombinaciju. 

Sin slavnog glumca je obukao duge hlače od samta i bijelu majicu s printom i iznošene oxfordice. Manekenka je bila u hlačama i topiću ispod kojeg su joj se nazirale bradavice, pa je očito da nije nosila grudnjak. 

Jack je prošlog mjeseca navršio 18 godina, a njegova sestra Lily Rose se pohvalila na Instagramu objavivši njihovu crnobijelu fotografiju iz djetinjstva. "Moja mala beba Jackie ima 18", napisala je. Jack je inače u slavnoj obitelji onaj koji jedini ne privlači pozornost javnosti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My little baby Jackie is 18🥺My baby bro my heart and soul happy birthday I love you SO MUCH!

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

Njegova sestra se bavi manekenstvom i glumom, otac Johnny mu je glumac kao i majka Vanessa koja je i pjevačica. Johnny je posljednjih godina privlačio pozornost razvodom od Amber Heard koja ga je optuživala za nasilje. 

Glumac je svojedobno rekao kako je njegov sin Jack jako talentiran. "Lijepo crta, odlično svira. Ima dobar osjećaj za te stvari. Osim uloga u školskim predstavama, nije pokazao želju da se profesionalno bavi glumom", istaknuo je Johnny

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎂🐒❤️ happy birthday my love

A post shared by 🧸 (@camillejansen) on

Jack nema ni profil na društvenim mrežama, a fotografije s njim ponekad objavljuju sestra Lily-Rose i djevojka Camilla. Inače, Camila privlači pažnju svojim golišavim fotografijama. 

Jack je bio u središtu pozornosti prije dvije godine kada su njegovi roditelji otkazali sve službene obveze radi njegovog teškog zdravstvenog stanja. Nikad nisu otkrili o čemu je točno bila riječ. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Serena Williams Fotosop (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Ashley Graham Fotosop (Foto: Profimedia, Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) +7 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Celebrity Nesavršenosti ovih ljepotica fotošop u stvarnosti ne može sakriti, ali kad se opuste, potpuno zaborave na svoje male mane

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene