Vanessu Paradis uhvatili su u ležernoj šetnji Parizom, a iako je na prvu bila neprepoznatljiva, manekenka i pjevačica i danas izgleda odlično.

Galerija


Francusku manekenku, glumicu i pjevačicu Vanessu Paradis fotografi su uhvatili u ležernoj šetnji rodnim Parizom dok čeka poziv na sud kako bi svjedočila u korist bivšeg partnera Johnnyja Deppa. 47-godišnja ljepotica na ulicama Pariza pojavila se u ležernom izdanju, a sakrila se ispod velikih sunčanih naočala pa ju je bilo teško prepoznati. 

Vezani članci Jack Depp - 2 Nikad viđen dosad: Sin holivudskog ljepotana pojavio se s curom dvije godine nakon vijesti o teškoj bolesti Lily Rose Depp Kći poznatog glumca na crvenom tepihu u potpuno prozirnoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak

Očekuje se kako će se Paradis na sudu javiti videolinkom, a iznijet će dokaze o Deppu, za kojeg od njihova prekida ima samo riječi hvale.

"Poznajem Johnnyja više od 25 godina. Bili smo partneri 14 godina i odgojili smo dvoje djece zajedno. Svih tih godina on je bio nježan i brižan te je sjajan otac. Prema meni, a ni prema djeci nikada nije bio nasilan", izjavila je manekenka prije nekoliko tjedana.

Paradis se smatra jednom od najljepših francuskih manekenki još i danas, a na sceni je od svoje 14. godine, kada je objavila singl "Joe le taxi". Od 1991. godine zaštitno je lice brenda Chanel.

Pažnju medija plijenila je i svojim vezama. Tri godine bila je u vezi s francuskim pjevačem Florento Pagnyjem, a nakon toga je pet godina hodala s Lennyjem Kravitzom. Pjevač je producirao i njezin album iz 1992. godine. Ljubila je i francuskoga glumca Stanislasa Merhara godinu dana, a nakon njega zaljubila se u Deppa.

Iako se nikada nisu vjenčali, par je bio u sretnoj vezi 14 godina. Dobili su dvoje djece zajedno, kći Lily-Rose Depp, koja je i sama manekenka, te sina Johna Christophera Deppa.

Poslije prekida s Deppom, Canessa je potvrdila vezu s francuskim pjevačem Benjaminom Biolayjem. Raskinuli su nakon godinu dana, kada je ona počela hodati sa Samuelom Benchetritom. Prije dvije godine stali su pred oltar na maloj ceremoniji u francuskom gradiću Saint-Simeonu.

Sjećate se nje? Bivša feminemka nekad je harala našom scenom, danas živi novi život i ne nalikuje na sebe