Samo opušteno

Kći slavnog glumca se na crvenim tepisima pojavljuje bez grudnjaka, ali za trčanje ne bira ništa drugo

Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) getty images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) +0 Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Galerija

Lily Rose Depp snimljena kako trči u sportskom grudnjaku, dva mjeseca nakon što je prekinula vezu s Timotheejem Chalametom.

Kći holivudskog glumca Johnyyja Deppa i manekenke Vanesse Paradis, Lily Rose Depp odavno je odrasla i živi svoj život s usponima i padovima pa je tako prije dva mjeseca prekinula vezu s glumcem Timotheejem Chalametom, s kojim je izlazila malo više od godinu dana.

Pogledaj i ovo Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) procurile fotke sa seta Kći miljenika žena nikada nije imala problema s golišavosti, a sada se zbog uloge skinula do kraja!

21-godišnja Lily od tada nije bila često viđena u javnosti, no paparazzi su ju uspjeli snimiti kako trči svojom četvrti u Los Angelesu gdje inače živi. Za omiljenu sportsku aktivnost odabrala je sportski grudnjak i kratke hlače, oko sebe je imala svezanu jaknu, ali na licu se ni u jednom trenutku nije pojavio smiješak.

Nakon prekida s Timotheejem na profilu na Instagramu je objavila samo jednu fotografiju i to za svoj rođendan koji je proslavila u karanteni u Parizu, zajedno s majkom Vanessom koja je s njezinim ocem Johnnyjem bila u vezi od 1998. do 2012. godine. Nakon prekida, puno je vremena provodila i s 18-godišnjim bratom Johnom i očuhom Samuelom Benchetritom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

S bivšim se u javnosti posljednji put pojavila još u listopadu prošle godine na jednoj večeri u Los Angelesu, a koliko je poznato zasad ni jedno od njih nije pronašlo novu ljubav. 

Pred Lily je uspješna glumačka karijera, a nezapaženo ne prolaze niti njezine kreacije na crvenim tepisima. Jedna od najupečatljivijih bila je ona na dodjeli BAFTE u veljači ove godine, na kojoj se pojavila u prozirnom crnom Chanelovom kombinezonu kroz koji su joj se vidjele bradavice, ali i štošta drugo. Stil je upotpunila blještavim nakitom, a svi su komentirali njezinu ljepotu i vitku liniju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene