Lepa Brena svojim je obožavateljima na profilu na Instagramu obznanila kako je stigla na odmor u Hrvatsku, a trenutno se nalazi u blizini Mljeta.

Galerija


Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, 59-godišnja Lepa Brena stigla je na odmor u Hrvatsku, čime se pohvalila svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Vezani članci Lepa Brena Lepu Brenu napali da je fotošopirala slike u badiću, fanovi je stali braniti: "Kako žena izgleda za svoje godine, ovo je raj za oči" Lepa Brena i Nina Badrić Lepa Brena doplovila do Hvara na druženje s Ninom Badrić, fanovi im poručuju da im godine ne mogu ništa

Ljepote naše obale, točnije mora kod Mljeta objavila je u pričama na profilu na Instagramu i još jednom pokazala koliko ju naše more oduševljava i zašto se svake godine iznova vraća u Hrvatsku na odmor.

Prije Hrvatske, Brena je s članovima obitelji posjetila Italiju i Monacu. Svoj odmor provode na jednoj od luksuznih jahti koje posjeduju, a prema pisanju srpskog Kurira u planu im je iznajmljivanje jednog plovila za krstarenje Jadranskim morem.

Iz Monte Carla je s tisućama svojih obožavatelja na Instagramu dijelila svoje morske avanture. Na jahti je pozirala u crnom badiću, njezini su se obožavatelji složili da Brena i u 59. godini izgleda besprijekorno.

Nina Badrić pozirala u kupaćem kostimu koji joj je naglasio figuru, svi se slažu da je prekrasna