Vjerna gošća

Lepa Brena pohvalila se dolaskom na naše more, stigla na luksuznoj jahti i pokazala lice bez šminke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) Galerija

Lepa Brena svojim je obožavateljima na profilu na Instagramu obznanila kako je stigla na odmor u Hrvatsku, a trenutno se nalazi u blizini Mljeta.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, 59-godišnja Lepa Brena stigla je na odmor u Hrvatsku, čime se pohvalila svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

Ljepote naše obale, točnije mora kod Mljeta objavila je u pričama na profilu na Instagramu i još jednom pokazala koliko ju naše more oduševljava i zašto se svake godine iznova vraća u Hrvatsku na odmor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Prije Hrvatske, Brena je s članovima obitelji posjetila Italiju i Monacu. Svoj odmor provode na jednoj od luksuznih jahti koje posjeduju, a prema pisanju srpskog Kurira u planu im je iznajmljivanje jednog plovila za krstarenje Jadranskim morem.

Iz Monte Carla je s tisućama svojih obožavatelja na Instagramu dijelila svoje morske avanture. Na jahti je pozirala u crnom badiću, njezini su se obožavatelji složili da Brena i u 59. godini izgleda besprijekorno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene