wow!

Opušteno izdanje Lepe Brene: Pozirala je u badiću i oduševila svojim stasom, otkrila je gdje ljetuje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) Galerija

Brena nije skidala osmijeh s lica dok je uživala sa suprugom Bobom Živojinovićem i njihovih prijateljima, a nije skrivala ni da joj odmor itekako paše.

Srpska pjevačica Lepa Brena otputovala je s obitelji na odmor u Monte Carlo, odakle s tisućama svojih obožavatelja na Instagramu dijeli morske avanture. Na jahti je pozirala u crnom badiću, a svi se slažu kako pjevačica i u 59. godini izgleda besprijekorno.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

Brena nije skidala osmijeh s lica dok je uživala sa suprugom Bobom Živojinovićem i njihovim prijateljima, a nije skrivala ni da joj odmor itekako paše.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morska ekipa👍❤️💯

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Pjevačica je karantenu provela s obitelji u Beogradu, a prije nego što je krenula pandemija, proslavila je prvi rođendan unuka Aleksandra, odnosno sina njezina posinka Filipa Živojinovića i supruge mu Aleksandre Prijović.

Filip i Aleksandra postali su roditelji u ožujku prošle godine, a ona je u drugom stanju ostala samo mjesec dana nakon što su se vjenčali.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene