Kakva fotka!

Larisa Lipovac Navojec opet oborila s nogu: Za ovakav dekolte trebalo je hrabrosti, a ponosno je istaknula i vitke noge!

Larisa Lipovac - 5 Larisa Lipovac - 5 Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac - 3 Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Filip i Paula rasplakali Larisu Larisa Lipovac - 5 Larisa Lipovac - 4 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 1 Larisa Lipovac - 3 +4 Larisa Lipovac - 2 Galerija

Larisa Lipovac Navojec je u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" zablistala u mini haljini s neobičnim dekolteom.

Poznata hrvatska koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac Navojec, koja je i članica žirija showa "Ples sa zvijezdama", iznenadila je svojim izdanjem za drugu emisiju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Igor Mešin - 2 nije se suzdržavala Pogledajte što je Maja Šuput rekla o kolegi Igoru Mešinu nakon njihove prve suradnje, nije jedina koja tako misli!

Njezin izbor ovaj put je bila mala crvena haljina u kojoj je otkrila svoje vitke noge, a u fokusu se našao i zanimljiv dekolte s biserima, za koji je trebalo hrabrosti. Sve je začinila i velikim cvijetom u kosi, kojim je savršeno popratila latino temu večeri.

Stajlingom se pohvalila i u pričama na Instagramu, gdje je označila i stilista Marka Grubnića, koji je, osim za njezino izdanje, zaslužan i za genijalne outfite voditeljice showa, pjevačice Maje Šuput.

Larisa je sve zadivila i u dugačkoj crnoj haljini s perjem i visokim prorezom koju je nosila u prvoj emisiji Plesa sa zvijezdama, a već je tada pustila i prve suze u showu zbog nastupa glumca Filipa Vidovića i njegove mentorice Paule Jeričević.

"Rasplakali ste me. Ne želim biti patetična, ali stvarno ste me dirnuli, vaš ples je savršen, ja sam stvarno oduševljena. Otac te sigurno gleda od gore. Kako je Ivica naš dragi rekao - samo polako", u suzama se prisjetila Filipova pokojna oca i naše glumačke legende Ivice Vidovića.

Ranije je za DNEVNIK.HR podijelila svoje uzbuđenje zbog sudjelovanja u ovom projektu.

"Naravno da se veselim što ove godine imam čast biti članica žirija Plesa sa zvijezdama. Vjerujem da ćemo donijeti osvježenje, zabavu i prenijeti gledateljima pozitivnu vibru koju ples kao medij nosi u sebi. I to me veseli. Izazovi su ostati autentičan, profesionalno i konstruktivno davati upute, pravedno ocjenjivati. S druge strane, zabaviti sebe i gledatelje te se potruditi da svi pred malim ekranima zaplešu i zavole ples i emisiju. S obzirom na to da sam i sama izvođačica, plesačica i koreografkinja, znam koliko je teško i zahtjevno uvježbati nekoga i dovesti ga u formu, stvarati koreografije. Ova druga uloga zahtijeva svakodnevno vježbanje i puno znoja. Ne bi im bila u koži", priznala nam je Larisa.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene