Obrnuti dekolte?

Na prvi pogled zakopčana do grla, ali Maju ovakvu još niste vidjeli, a tu je i jedan skriveni detalj!

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +0 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Galerija

Maja Šuput već je u prvoj emisiji nove sezone showa ''Ples sa zvijezdama'' podsjetila koliko joj dobro ide voditeljska uloga, a sada nastavlja niz dobitnih modnih kombinacija, kojima i inače oduševljava.

Prošle nedjelje počela je nova sezona showa ''Ples sa zvijezdama'', a Maja Šuput uz Igora Mešina vodi gledatelje i publiku kroz emisiju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput A tek modni detalji! Dekolte koji upada u oči i prorezi na trbuhu: Pogledajte najneobičniji kombinezon u kojem smo vidjeli Maju Šuput!

Već u prvoj emisiji oduševila je izgledom u dugoj bijeloj haljini s prorezom, a modnom kombinacijom iznenadila je i ovoga puta, samo u crnoj verziji i sa zanimljivim otvorom sa strane. 

Njezin modni stilist je Marko Grubnić, koji često ističe koliko je ponosan na njihovu dugogodišnju suradnju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

''Prošle sezone je ona bila ponosna na mene, a ove sezone sam ja na nju... I tako u krug... Prijatelji zauvijek... Iz projekta, u projekt, kroz život'', napisao je Marko uz njihovu zajedničku fotografiju prošle nedjelje.

Poslije svega već viđenog jedva čekamo vidjeti što su nam pripremili u emisijama koje tek slijede. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto:Profimedia) +0 Katie Price (Foto: Profimedia) Celebrity Obitelj se zgraža zbog onog što si je napravila, a ona se same sebe ne može nagledati, paparazzi je snimili kad se najmanje nadala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene