Kylie Jenner prošetala je u košulji i čizmama do koljena, a u rukama je imala torbicu vrijednu oko 22.700 kuna.

Galerija


22-godišnja milijunašica Kylie Jenner kao i njene starije sestre voli privući pozornost svakim svojim izlaskom iz kuće, a to najčešće i uspije. 

Vezani članci Kylie Jenner - 1 Za nju nema granica kada je riječ o seksi fotografijama: Nakon toplesa i kade skinula se u minijaturni bikini Khloe Kardashian i Tristan Thompson Oprostila afere bivšem koje je imao i dok je bila trudna i kupuju kuću, a procurila i slika njenog stvarnog izgleda

Kylie je viđena kako izlazi sa sastanka u kalifornijskom gradu Calabasasu u neobičnoj modnoj kombinaciji. Reality zvijezda je obukla veliku košulju nalik onoj iz muškog ormara i uskladila ju s crnim čizmama na petu do koljena, iako su u Kaliforniji temperature blizu 30 stupnjeva. 

Jenner je u rukama nosila bijelu torbicu brenda Dior vrijednu 3600 dolara (oko 22.700 kuna). U jednom trenutku je Kylie imala crnu zaštitnu masku za lice i to kada je pričala na mobitel. No većinom je bila bez nje, čak i kada je na maloj udaljenosti pričala s ljudima sa sastanka koji su nosili masku. 

Kylie se nedavno pohvalila da je pozirala za hongkonško izdanje magazina Vogue. To joj je druga naslovnica u tri mjeseca jer se pojavila i u češkom izdanju Voguea. 

Inače, mlada bogatašica više nije milijarderka nakon što je prodala dio svog kozmetičkog carstva. Vrijednost njezine imovine se sada procjenjuje na 900 milijuna dolara. 

Ima tijelo o kojem sanjaju i puno mlađe: Domaća glumica u 47. godini izaziva divljenje u bikiniju