Kim Kardashian potpisala je unosan ugovor o prodaji udjela svoje kompanije nakon čega je stekla status milijarderke.

Galerija


Nije trebalo puno vremena proći, a da netko od članova u obitelji Kardashian Jenner dobije status novog milijardera, nakon što je titula najmlađe milijarderke oduzeta 22-godišnjoj Kylie Jenner zbog navodne prevare s porezom i navođenjem netočnih podataka o prihodima svoje kozmetičke kuće.

Vezani članci Kylie Jenner Milijune broji na računu i na Instagramu: Rastrošna brineta prisvojila plavu kosu, fanovi se već navikli Kylie Jenner Umjetna milijarderka tulumarila na zabavi repera koji je nju i sestru 2017. godine izrezao s fotografije

Milijarderkom je sada proglašena Kim Kardashian, kao vlasnica kozmetičkog brenda KKW čija je vrijednost procjenjena upravo na milijardu dolara i tako nadmašila svoju mlađu sestru. 39-godišnja Kim sklopila je ugovor s tvrtkom Coty Inc. o prodaji 20-postotnog udjela u kompaniji koja prodaje šminku i parfeme s njezinim imenom i to za 200 milijuna dolara. Ista je kompanija prošle godine kupila udio od Kylie za čak 600 milijuna dolara.

Kylie je bila proglašena najmlađom milijarderkom na svijetu 2019. i 2020. godine ali joj je ta titula oduzeta prije nešto više od mjesec dana zbog optužbi za krivotvorenje poreznih prijava, i navodeći da se njezina imovina procjenjuje na 950 milijuna dolara.

Kim će prema novom ugovoru o dugoročnom strateškom partnerstvu lansirati proizvode u novim kategorijama proizvoda za njegu kože, kose, noktiju i higijenskih proizvoda. Ona će time ostati na čelu svoje kompanije iako se odrekla dijela vlasništva.

Prema pisanju TMZ-a Kim je s Cotyjem vodila pregovore nekoliko mjeseci.

"Ova suradnja će mi omogućiti da se usredotočim na onaj kreativni dio, dio u kojem sam jako strastvena, a pritom ću imati korist od nevjerojatnih Cotyjevih resursa i lansirat ću svoje proizvode širom svijeta", izjavila je Kim.

Šokantne optužbe protiv slavnog voditelja: Mlađa sestra tvrdi da ju je godinama silovao, on sve poriče