nije im loše

Mlada milijunašica seksi fotkama čestitala rođendan prijateljici, jasno je zašto uvijek privlače poglede

Anastasia \ Anastasia \ Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anastasia \ Galerija

Najbolja si teta mojoj djevojčici i ne mogu vjerovati da slavimo tvoj 23. rođendan. Cijenim svaki trenutak koji smo provele zajedno, napisala je Kylie uz opis serije fotografija na kojima pozira sa Stassie Baby.

Najbolja prijateljica Kylie Jenner, Stassie Baby, slavi 23. rođendan, a mlada milijunašica svojoj je "sestri" posebnom porukom čestitala njezin veliki dan.

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

"Sretan rođendan mojoj sestri Stassie Baby! Zaista je rijetko pronaći nekoga poput tebe, pravi si poklon ovom svijetu. Najbolja si teta mojoj djevojčici i ne mogu vjerovati da slavimo tvoj 23. rođendan. Cijenim svaki trenutak koji smo provele zajedno i zahvaljujem Bogu što te imam u svom životu. Ništa ne bih mogla bez tebe, zauvijek ću ti čuvati leđa", napisala je Kylie svojoj prijateljici uz seriju fotografija na kojoj poziraju zajedno. Čestitkama za rođendan pridružila se i Kylieina sestra Khloe Kardashian. Mnogi su im komentirali da su savršene te da su prave ikone.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy birthday to my fairy 42 sister @stassiebaby!! you are the rarest of all time.. truly a gift to this world 🤍 & the best aunty to my babygirl. i can’t believe we are celebrating your 23rd birthday. i cherish every year we’ve spent together and i thank God for putting you in my life. i wouldn’t be able to do it without you. i have your back till the end of time. today and every day.. we celebrate you🤍🧚🏼‍♀️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Forbes je prije nekoliko dana ukinuo status milijarderke te je Kylie ostavio "samo" kao milijunašicu, no izgleda da to nimalo ne smeta mladoj Kylie. 22-godišnja reality sestra cijelo vrijeme tulumari otkako su popustile mjere samoizolacije, a paparazzi jedva dočekaju svaki njezin izlazak iz kuće.

Nerijetko izlazi sa svojom najboljom prijateljicom, a dvojac je već odavno postao jedan od najpoželjnijih gostiju klubova diljem Los Angelesa.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Profimedia) Billy Zane (Foto: Instagram) +0 Billy Zane (Foto: Getty Images) Celebrity Pamtimo ga kao zgodnog negativca u ''Titanicu'', a 23 godine kasnije kose više nema, ali ima koju kilu viška i poveći trbuh

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene