dobila pohvale

Milijune broji na računu i na Instagramu: Rastrošna brineta prisvojila plavu kosu, fanovi se već navikli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner poznata je brineta koja se posljednjih dana odlučila poigrati plavom perikom te se iz nje ne skida.

Vlasnica beauty carstva Kylie Jenner nedavno je iznenadila mnoge kada je počela nositi platinasto-plavu periku, a izgleda kako se na njezin novi izgled fanovi polako navikavaju.

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

"Vratila se", kratko je napisala Kylie uz fotku na kojoj pozira na krevetu. "Wow", "Plava kosa ti odlično stoji", "Prekrasna si", samo su neki od stotine komentara koje je mlada milijunašica prikupila u manje od 24 sata. Fotkom je prikupila gotovo više od 6,5 milijuna lajkova, a čini se kako joj takva pažnja uvijek godi.

Kylie Jenner nedavno se našla usred skandala zbog prevare i muljanja oko prijave poreza i nakon što se ispostavilo da nije najmlađa milijarderka na svijetu, nakon što joj je Forbes dvije godine za redom dodijelio tu titulu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

she’s back

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

22-godišnju bogatašicu to ne smeta, a samo prošle godine je potrošila preko 130 milijuna dolara. Kupila je vilu, avion, a zbog rastrošnosti zabrinule su se njezine starije sestre koje se boje da će Kylie krenuti krivim putem u životu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene