Rajko Dujmić surađivao je s grupom Riva, Srebrnim krilima, Jasminom Stavrosom, Jasnom Zlokić i brojnim drugima, a najpoznatiji je kao vođa Novih fosila.

Galerija


Smrt Rajka Dujmića domaću je estradu zavila u crno, a legendarni glazbenik tijekom bogate karijere surađivao je s brojnim kolegama. Iako ga najviše znamo kao vođu Novih fosila, Dujmić je surađivao s grupom Riva, Srebrnim krilima, Jasminom Stavrosom, Jasnom Zlokić i brojnim drugima.

Vezani članci One hit wonder KVIZ: Sjećate li se ovih bendova sa samo jednim hitom? Provjerite jeste li milenijalac ili neka od izgubljenih generacija Batman Cijeli svijet jedva čeka novi film: Kroz kviz provjerite koliko dobro zaista poznajete Batmana

Triput zaredom njegove su pjesme predstavljene i na Eurosongu, a usko je surađivao i sa Zrinkom Tutićem. Napisao je čak 1821 djelo, na većini pjesama pojavljuje se kao autor glazbe, ali i kao aranžer ili producent. U kvizu provjerite koliko znate o njegovim pjesmama po kojima ćemo ga zauvijek pamtiti i kojima je ostavio neizbrisiv trag na glazbenoj sceni ovih prostora.

Quiz Maker - powered by Riddle

Rijetko se pojavljuje u javnosti, a sin holivudskog ljepotana odrastao je u pravog zavodnika i ljubi manekenku