poput kćeri!

Šefica poznatog klana promijenila svoj zaštitni znak, mnogi su primijetili i gdje je našla inspiraciju za to

Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 1 +0 Kris Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Kris Jenner je pokazala potpuno drugačiju frizuru od one na koju smo navikli, a svi su odmah primijetili da neodoljivo nalikuje jednoj od svojih kćeri.

Članice klana Kadrashian-Jenner ovoga su tjedna gostovale kod poznatog voditelja Jimmyja Kimmela, a mnogi su primijetili kako je Kris Jenner inspiraciju za stajling uzela od svoje najstarije kćeri.

Pogledaj i ovo showbuzz priča o uspjehu Dale su novo značenje riječi slava i dobro unovčile svaki svoj potez, a sve je započelo snimkom seksa tadašnje asistentice Paris Hilton

Kris se u emisiji pojavila s bob frizurom nalik na onu kakvu smo navikli vidjeti kod Kourtney Kardashian. Kourtney je frizuru promijenila još prošle godine kada je odrezala svoju prepoznatljivu dugu kosu, a njezini obožavatelji isticali su kako su oduševljeni njezinim svježim izgledom. Jednakom tretmanu se očito nada i 66-godišnja Kris, koja je inače poznata po svojoj kratkoj frizuri kakvu ima već dugi niz godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Mama Jenner izgledala je glamurozno u sivom sakou sa svjetlucavim detaljima, dok je njezina kćer Kourtney ukrala show i kod svojih sestara te se pojavila u crnom odijelu s dubokim dekolteom.

Najstarija od kćeri Kardashian je prije nekoliko dana inače iznenadila svoje fanove kada je objavila da su se ona i Travis Barker vjenčali nakon dodjele Grammyja u Las Vegasu. Objavila je i fotke s vjenčanja, a procurile su informacije da su ona i suprug bili pripiti te je Travis svoju ženu pridržavao dok su ulazili u hotel u gluho doba noći.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +13 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić se vratila iz egzotičnih krajeva i nastavila avanturu, elegantno izdanje u koje je uskočila sve je ostavilo bez daha

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +0 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik iznenadila promjenom izgleda, rijetki su očekivali da će ovo napraviti: "Uvijek dobijem neke fiks ideje..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene