Nije ih briga što drugi misle

Kourtney Kardashian podijelila fotke sa svog iznenadnog vjenčanja: ''Nakon malo tekile ovako je to izgledalo...''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian podijelila je s pratiteljima nekoliko fotografija s iznenadnog vjenčanja s Travisom Barkerom u Las Vegasu nakon dodjele Grammyja!

Ovaj skandalozni par koji ne skriva svoje strasti ni pred kim odlučio je stati pred oltar.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian - 4 Ups! Partner slavne reality zvijezde slučajno je otkrio termin poroda i ime koje će on i supruga dati djetetu

Je li to bila odluka donesena u alkoholiziranom stanju ili pak želja koju nisu imali prilike obaviti prije, čini se da se Kourtney Kardashian i Travis Barker neće voditi onom ''Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu''.

Par je sa sobom tako ponio papir na kojem piše da su odsad muž i žena, a sve se dogodilo poprilično brzo i nenadano.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

''Jednom davno u zemlji daleko, daleko (Las Vegas) u 2 sata ujutro, nakon epske noći i malo tekile, kraljica i njezin zgodni kralj odvažili su se ući u jedinu otvorenu kapelu s Elvisom i vjenčali se (bez dozvole)'', napisala je Kourtney u opis te podijelila fotografije svog vjenčanja s Travisom.

Kourtney i Travis pred oltar su stali u crnim kožnim jaknama i s crnim sunčanima naočalama, a vjenčao ih je imitator Elvisa Presleya kojeg traže mnogi parovi koji se odvaže na ovakav postupak u Las Vegasu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

Obožavatelji diljem svijeta su oduševljeni njihovim postupkom jer je prije nekoliko mjeseci Travis zaprosio Kourtney pa su ovaj dan svi s nestrpljenjem očekivali.

Otkad su skupa, par neprestano izmjenjuje strasti na javnim mjestima na kojima se pojavljuju skupa, a na njihovim Instagram profilima mogu se također pronaći ''vruće'' fotke.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković - 2 Simona Mijoković - 1 +1 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 1 Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 16. rođendan, ponosna mama objavila je njezinu najnoviju fotografiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene