Samo dan nakon što je priopćenjem javnost obavijestila da je postigla dogovor s Meghan i Harryjem, kraljica Elizabeta pojavila se u javnosti.

Galerija


Kraljici Elizabeti zadnjih mjeseci definitivno nije bilo lako.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Stigla je potvrda da se Meghan i Harry nikada više neće vratiti kući, događaji pod okriljem noći sve su razotkrili? Kraljica Elizabeta Vlada zemljom 68 godina, a preživjela je seks-skandale, golišave fotografije, mito i šokantne ispovijesti

Nakon što se cijela kraljevska obitelj morala suočiti s pedofilskim skandalom u koji je upleten i njezin sin princ Andrew kojeg se optužuje da je spavao s maloljetnicama, unuk Harry i njegova supruga Meghan Markle priopćili su joj kako se žele odreći svih kraljevskih dužnosti.

Nakon tjedana pregovora tijekom vikenda je postignut dogovor kojim je kraljica javnost obavijestila da je podržala njihovu odluku.

A podrška je očito i sinu Andrewu s kojim se pojavila samo jedan otkako je objavila što je palača odlučila kad su Meghan i Harry u pitanju.

Princ Andrew bio je pratnja kraljici na misnom slavlju u Sandrighamu. Elizabeta koja je nosila crno-bijeli karirani kaput nije skidala osmijeh s lica dok su je fotografi pratili u sotpu.

Princ Andrew kraljevskih se dužnosti odrekao još u studenom prošle godine.

Od tada se nije pojavljivao na javnim događajima ni obiteljskim okupljanjima, izbjegao je čak i tradicionalno božićno okupljanje, ali čini se da mu je ovim današnjim pojavljivanjem kraljica odlučila dati javnu podršku.

Dekolte lijepe glumice o kojem svi pričaju: U ovako hrabrom izdanju već je dugo nismo vidjeli