Svijet već mjesecima potresa pedofilski skandal u koji je upleten i princ Andrew, a sada su u javnost procurili novi detalji cijele priče.

Galerija


Kraljevsku obitelj već duže vrijeme potresa skandal kakav se ne pamti. Naime, princa Andrewa optužuje se da je spavao s maloljetnicama te sudjelovao u pedofilskom krugu i podvođenju malotljetnica koje je organizirao pokojni milijarder Jeffrey Epstein. 

Vezani članci Saborska sjednica o seksualnom zlostavljanju Ispad Hasanbegovića na sjednici saborskih odbora o spolnom zlostavljanju, Selak Raspudić mu odbrusila: "Moram vas upozoriti da ovo nije predstava" Zlostavljanje djeteta, ilustracija (Foto: Getty images) Stravično zlostavljanje: Majka je došla po sina pred školu, ali njega nije bilo... Ono što je otkrila užasnulo ju je

Nakon što je Epstein osuđen za svoja zlodjela oduzeo si je život u zatvoru, pa su se na udaru javnosti i istrage našli su se njegovi prijatelji, a među njima i sin kraljice Elizabete II., princ Andrew. Andrewa se optužuje da je spolno općio s maloljetnicama i prisiljevao ih na seks, a na BBC-ju je u ponedjeljak prikazan i šokantan 60-minutni intervju s njegovom navodnom žrtvom Virginiom Roberts. 

Roberts, danas 35-godišnjakinja, tvrdi da ju je princ seksualno zlostavljao. Roberts je bila jedna od seksualnih robinja Epsteina i njegovih prijatelja, a u intervjuu je otkrila kako joj je upravo milijarder naredio da spava s princem kada joj je bilo tek 17 godina. 

Priznala je kako je jedne večeri plesala s princem, a zatim su imali i seksualni odnos. Otkrila je kako joj se u pamćenje najviše urezalo to koliko se princ znojio dok su plesali. Navodno je znoj kapao po tada 17-godišnjoj Roberts. 

U svojoj emocionalno zahtjevnoj izjavi iznijela je i detalje njihova prvog seksa. 

"Nije dugo trajalo koliko se sjećam. Bilo je odvratno. Brzo je završio, ustao je i zahvalio mi. Ja sam ostala na krevetu, posramljena. Osjećala sam se prljavo i odmah otišla na tuširanje", rekla je Roberts plačući u intervjuu za Panoramu na BBC-ju.

"Shvaćate li da me je maloljetnu zlostavljao član britanske kraljevske obitelji?", pitala je Roberts na kraju intervjua britansku javnost. Zanimljivo je kako postoje i fotografije princa i njegove navodne žrtve iako je on sam nedavno u jednom intervjuu rekao kako se spomenute djevojke uopće ne sjeća. 

Donedavno je Buckinghamska palača branila svog člana, no prije nekoliko dana i tome je došao kraj. Princ Andrew morao je dati ostavku na sve kraljevske dužnosti zbog upletenosti u skandal, a njegov je ured premiješten iz palače. Također, njegova se zastava i grb više ne mogu vidjeti na zidinama ni Buckinghmske ni Kensingtonske palače što dokazuje da je princu i njegova najbliža obitelj zbog ovog slučaja okrenula leđa. 

Naša glumica, koja se godinama bori s teškom bolesti, tužnim statusom prijatelje ostavila u nevjerici